Uken som gikk!

Ukens opptur

Det er virkelig at jeg snart er ferdig med et par skjeletter i skapet. Denne uken har gått så sykt fort, og jeg har sittet litt på vent. På mandag var jeg faktisk hos politiet (!!), på tirsdag hos frisøren, i går på lunsj i Oslo + Ikea, og i dag har jeg vært hjemme og blogget en del, i tillegg til ryddet her og der. En hjemmedag er aldri feil, men jeg er litt rastløs.

Ukens nedtur

Dette er at jeg fortsatt avventer ganske mye som skal skje fremover. Dette har gjort at jeg har måttet jobbe litt med motivasjonen min, for jeg vil at alt skal skje fort, hehe. Jeg må nok vente til neste uke før jeg vet noe særlig mer. Jeg er spesielt skuffet denne uken over en person jeg tidligere trodde var en venn, men som har vist seg fra en helt annen side.

Ukens antrekk

Dette antrekket liker jeg mest av alt jeg har hatt på denne uken. Jeg kler fargen mer enn jeg visste, så jeg kommer til å kjøpe mer av den i senere tid. Både toppen og skjørtet er fra Vero Moda. En look jeg brukte mye før var litt sånn office-aktig, og veldig pent. Jeg jobber ikke på kontor lenger, og blir fort litt mer sporty i antrekket om dagen. Jeg prøver å pynte meg litt når jeg skal ut av huset, for jeg er egentlig ganske jålete.

Ukens måltid

I lavkarbo-verden klarte jeg å lage en så sykt hjemmelaget burger av karbonadedeig med cheddar og kalkunbacon, servert med grillet hjertesalat og sprøstekt løk. Dette er det beste måltidet jeg har hatt på lenge, for det var så mye gode smaker.

Ukens favorittsang

Shallow – Lady Gaga. Denne uken har jeg av en grunn hørt masse på typisk listemusikk. Vanligvis sitter jeg bare i min egen verden og hører på Lana Del Rey. Denne uken har jeg bare hatt en trang til å endre på alt mulig, og det har inkludert musikken jeg har hørt på.

Ukens ønske

Jeg ønsker meg så fort som mulig å bli ferdig med enkelte ting som stjeler mye av min tid og energi. Akkurat nå finnes det minst to omstendigheter jeg jobber med å bli kvitt, rett og slett fordi det ikke er sunt for meg. Å kvitte seg med folk og situasjoner som skader en, bør være en viktig prioritering hos flere.

Ukens tanke

Folk må bli snillere. Noe jeg har lært som voksen, er at folk generelt er ganske fæle, med mindre du er venn med dem. Det skal sies at folk kan være ganske flinke til å gå bak ryggen på hverandre, så man må jo rett og slett prøve å velge de man tror man kan stole på. Jeg har opplevd å både bli positivt og negativt overrasket over folk.

Ukens innkjøp

Det er definitivt dette skapet! Det er høyt, slik at man kan henge både høyt og lavt. Dette sparte meg for så sykt mye plass, og traff virkelig spikeren på hodet. I tillegg var det tilsynelatende smalere enn stativene, og derfor virker rommet mer romslig og fresht. Senere kan det hende at jeg kjøpet et halvt skap til, for å få enda mer plass. Dette var rett og slett genialt.

Ukens mimring

Dette er mer trist enn hyggelig, men av en eller annen grunn begynte jeg å tenke masse på da jeg mistet pappaen min. Jeg tenkte på dette fordi jeg er veldig takknemlig for det jeg har, men jeg innså også plutselig at ting hadde sikkert vært så utrolig annerledes om pappa levde. Jeg aner ikke hvem eller hva jeg hadde vært om han fortsatt hadde levd. Jeg har skrevet et innlegg om dette som jeg tenkte å legge ut i morgen, som er rett fra hjertet, og som var veldig vondt å lese…

 

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg