UDISIPLINERT, SNUS OG BOLIGKJØP…

Jeg leste en gang at noe av det mest traumatiserende man kan oppleve uten om dødsfall og store ulykker, så er det flytting. Jeg har alltid elsket å flytte til et nytt sted, men for første gang blir jeg nervøs.

Etter vi solgte huset har jeg vært så sykt nervøs, og jeg trodde heller jeg skulle være veldig glad og lett, men isteden har jeg vært et nervevrak. Jeg har vært tanketom, og har ikke klart å tenke meg til hvorfor jeg er så nervøs. Enten fordi det er en STOR endring, eller bare fordi ting er uvisst? Sannheten er at jeg har funnet en leilighet, men vi må vente ut til eventuell forkjøpsrett, så ingenting er skrevet i stein, og det er 50/50 på hva som skjer nå. Enten blir jeg leilighetseier denne uken, eller så blir den kjøpt av noen med forkjøpsrett.

Alt stresset gjør meg sååå udisiplinert og forvirret. For det første har det gått utover studiene, for jeg klarer ikke konsentrere meg godt, og har kun vært fokusert på tiden lengre frem og ikke nåtid. Om det ikke er nok med at studiene stadig blir satt på pause, så har jeg i tillegg smålig snust (!!). Og det er IKKE bra. Det skal jeg så klart slutte med fort som fy, men jeg må innrømme at jeg har latt det ta over helt. Noen ganger klarer man ikke alt, og det er nettopp slik jeg har det nå.

Disiplinen kommer nok tilbake, men som de fleste vet er ikke stress alltid like lett å kontrollere i alle tilfeller, og man må stole på tid og aksept, og ikke begynne å stresse bare fordi man stresser. Jeg håper virkelig at ting slår seg til ro snart, men i mellomtiden skal jeg prøve å skape litt struktur ved å gjøre mine faste vaner – slik som studier, trening og blogg. Så får stresset sitte og heie på sidelinjen.

 

Ha en fin dag ♥

 

SUPERMAT TIL TRENING!

4 kommentarer
  1. Jeg er i samme prosess selv det med flytting. Vi har nettop fått solgt leiligheten og over takst:) så selvfølgelig et jeg glad for det. Men er jo stressa da vi må være ute av den 28 desember😳😛😂 fy fader ass. Å vi har ikke god tid på oss. Masse lykke til og jeg håper du får det som du vil:) Å flytte er så stress.

   1. Åååå! Så sykt spennede! Bra dere solgte over takst, det er jo gøy! 😀 Men stress å flytte sånn, ja… Vi ønsker å ta over den nye i romjulen, for hadde vært så kos å feire nyttår og starte det nye året med blanke ark! Tusen takk og lykke til selv <3

  2. Flytting er stressende ja! For håpe det går deres vei!🙏 Har du begynt å snuse nå, eller har du gjort det tidligere? Ups, haha! ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg