Typen har vært utro

Om man spør den anonyme personen som skrev dette til meg via YOLO-appen, så har Haakon vært utro. Heldigvis er jeg såpass oppegående at jeg skjønner at dette er en ganske upålitelig kilde. Vedkommende skriver at h*n er min bestevenn, og jeg har ingen bestevenn som formulerer seg på denne måten.
Det eneste jeg vil si med dette innlegget, det er at oppførsel som denne anonyme personen driver med, det synes jeg man skal holde seg for god for. Å spre ganske falske og stygge rykter om andre er skikkelig lavmål, og man bør tenke seg om to ganger før man går så langt. Jeg er ganske comfy med min rolle som offentlig person, og er ikke særlig mottakelig for falske rykter, for jeg vet at det florerer av dem. Uansett, så et det ikke noe hyggelig. Jeg vet for eksempel om andre som er ganske aktive med å spre rykter om dagen, og det kan ikke bunne i annet enn ondskap, sjalusi eller komplekser hos avsender.

Altså, hva hadde du selv følt om du fikk en anonym melding om at kjæresten din er utro? Antakelig ville du tatt dette opp med kjæresten. Aldri ville du kanskje finne ut om det er sant eller ikke… Tillit bygges på relasjon og trygghet over tid, men kan rase ganske fort.

Sånn ellers… ha en fin ettermiddag. Innlegg med svar på spørsmål kommer senere i kveld ❤️

3 kommentarer
   1. Du er bare bra, trur ikke typen din hadde trengt ei dame siden er over eller under. Stol på deg selv og dritt i andre.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg