TV3-festen

I går var hektisk, men vanvittig gøy. Jeg startet dagen 07:30, spiste frokost cirka 08:00, deretter trente jeg litt, leste litt mailer, 10:00 måtte jeg begynne å legge sminke og fikse hår som skulle vare hele dagen, 11:30 gikk jeg avgårde til location for en innspilling. Som dere sikkert så på Instagram, så foregikk dette sammen med Morten Botten, tidligere kjent fra Paradise Hotel sesong 9, og Linni Meister, som jeg anser som et av Norges søteste kvinnemennesker. Jeg tviler på at jeg har lovt til å røpe alt vi drev med, men dette er noe som har med Paradise Hotel å gjøre. Jeg føler alltid for å si ja til ting som har med dette å gjøre, fordi jeg alltid har PH i mitt hjerte, etter de tok meg med på et av de villeste eventyrene jeg har vært med på. All kudos til Mastiff og Tv3.

CAMP KULINARIS

Og Vårlanseringen var jo helt nydelig. Det var SYKT digg å få endelig avsløre hemmeligheten om Camp Kulinaris. Vi fikk se en trailer, og jeg hadde 70K sommerfugler i magen, det var helt vanvittig. Tv3 og produksjonsselskapet mener sesongen kommer til å bli legendarisk, og det gjør meg virkelig glad! Man er jo på jobb, selv om det til tider føltes som om jeg bare var i en fiktiv virkelighet langt ute på Portør. Jeg var så heldig som fikk lov til å tilbringe tid på kjøkkenet med helt fantastiske mennesker! Dere skjønner sikkert nå hvorfor jeg for eksempel har hengt med Erlend Elias, Sofie Frøysaa og diverse. En av mine sterkeste og svakeste sider, det er at jeg elsker med hele mitt hjerte. Jeg blir så glad i folk, og jeg så på CK-gjengen som min familie. Mulig jeg irriterte dem grønt, det vet jeg ikke så mye om, men disse menneskene tenner flammen i meg, virkelig. Vi fikk se en promo i går, og jeg elsket det! Så mange gode minner satt til livs på tv-skjermen. GLED DERE!

ANDRE PROGRAMMER

Det ble også skummet gjennom andre programmer som kommer til nyåret. I lomma på Silje er tilbake – med enda flere deltakere!! Luksusfeller er tilbake med fokus på unge mennesker og nærhet… PARADISE HOTEL SKAL LAGE 2 SESONGER NESTE ÅR!! Omg, det er jo dødsrått. De skal også prøve å komme litt tilbake til standard-oppsettet på PH, med fokus på relasjoner. Viafree får også en ny serie med Aleksander Sæterstæø og Henrik Elvejord Borg – der de drar på fylla rundt i hele landet. Det er altså duket for mye forskjellig, og Nent mener de er like sterke på programsiden, til tross for nedbemanningene. Dette tror jeg på, slik jeg så promoene til vårens programmer. Jeg må si meg kraftig imponert over evnen Tv3 har til å fornye, forandre og innovere programmene sine. Jeg misunner mesterhjernene som jobber der.

 

Med andre ord… det er bare ting å glede seg til! Neste vår skal gi dere helt fantastisk tv og mennesker, det har jeg virkelig troen på. Jeg er stolt av å få være en del av alt sammen, selv om jeg bare er en liten brikke.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg