TRO, SELVFØLELSE, FAMILIE OG DØD.

HVA VAR DET KJEKKESTE PÅ CAMP KULINARIS?

Det var å få bli kjent med så mange fine folk. Det var selvsagt gøy å få lage litt mat også, men menneskene er det jeg sitter igjen med. Jeg synes mennesker og relasjon er sykt spennende. Jeg synes også det var interessant å få lov til å bli tatt litt ut av virkeligheten og leve i en boble. Man utvikler seg som person av å være utenfor komfortsonen sin.

ER DET SANT AT DU HATER FANSA DINE, HUNDENE DINE BITER, DU LIKER IKKE FOLK PÅ DØRA OG FOLK MED PANNELUGG?

Haha, hva slags spørsmål er dette? Jeg liker “fansa” mine veldig godt, det er de som er grunnen til at jeg gidder å holde blogg og tv gående. Ikke alle hundene mine biter, men de to som ikke er vokst opp med barn kan fort bli usikre om barn skal klappe dem. Jeg liker ikke folk på døren, nei… Pannelugg? Det synes jeg er veldig fint, faktisk.

DITT LIVSMOTTO?

“Sometimes good things fall apart so better things can fall together”, og “Those who don´t believe in magic will never find it”.

HVA ER DITT STØRSTE ØNSKE NOE DU VIL OPPNÅ INNEN 5 ÅR?

Jeg ønsker å være lykkelig. Drømmen er også et hus eller leilighet nærmere Oslo + egen hest.

HVA ER DIN TRO?

Jeg tror ikke på noe helt spesielt. Jeg er derimot åpen for at det finnes litt av hvert mellom himmel og jord som vi ikke vet helt hva er. Jeg holder på å lese boken til Lilli Bendriss, som handler om å åpne opp og bli klarsynt.

HVOR OFTE GJØR DU SKIKKELIG HUSARBEID?

Ukentlig. Om du sikter til støvsugeren i Camp K, så har jeg en helt annen støvsuger hjemme, som er tusen ganger bedre. Derfor var det uvant å bruke en crappy støvsuger til 300 kroner. Sorry, but not sorry. Og visste dere at man egentlig ikke skal støvsuge glass…?

HVILKEN MUSIKK HØRER DU PÅ?

Lana Del Rey over hele linjen! Ellers hører jeg jo på populær musikk også.

KJEKKESTE NORSKE KJENDIS?

Oi, det er vanskelig. Jeg tenker jo ikke på andre menn siden jeg er i et forhold. Om jeg måtte velge noen, så kan jeg vel si Jan Thomas? Haha. Han er jo en veldig pen mann.

HVA ER DET FØRSTE DU HAR LYST TIL NÅR CORONA-KRISEN ER OVER?

Jeg savner så sinnsykt å reise! Jeg gleder meg også til restaurant og en skikkelig fest med gode venner!

HVA ER DITT BESTE TIPS FOR SELVFØLELSEN?

Det beste tipset er å forsøke å ha troen på at man er spesiell. Jeg tror det er veldig viktig å følge hjertet sitt. Kjenn etter hvor du hører til og hva som gjør deg glad. Ikke la deg presse av familie eller andre til å gjøre noe annet enn det du brenner for.

TROR DU PÅ REINKARNASJON OG AT SJELEN LEVER VIDERE?

Jeg tror ikke helt på at vi blir født på ny, nei. Jeg tror derimot at sjelen vår går videre til noe. Enten tror jeg på en slags himmel der du blir gjenforent med alle og alt du elsker, eller at du går videre til en ny verden.

HVA VILLE DU VALGT OM DU KUN KUNNE VALGT HUDPLEIE ELLER FRISØR RESTEN AV LIVET?

Da hadde jeg prioritert hudpleie. Håret har jo en farge, og jeg hadde klart å behandle det greit hjemme. Huden vil jeg derimot ikke la forfalle da det har mye å si for selvfølelsen,

HAR DU LAGET HJEMMELAGET PASTA NOEN GANG?

Ja, jeg lagde dette på Camp Kulinaris. Det er vanskeligere enn man skulle trodd, og det er ganske fascinerende å lage. Nøkkelen er å jobbe masse med deigen!

TRENER DU HJEMME NÅ SOM TRENINGSSENTERET ER STENGT?

Uff. Jeg gjør egentlig ikke det, nei. Jeg har hatt et par økter bare, og her om dagen tok jeg en joggetur. Jeg skal muligens begynne å ri litt igjen, så da får jeg isåfall trening der. Jeg red i går, også skal jeg ri på søndag igjen,

HVORDAN TAR FAMILIEN DIN ALT DET NEGATIVE DU FÅR?

Jeg tror ikke familien min har helt klart å sette seg inn i det med å være en offentlig person og hvilke negative følger det av og til har. Jeg forstår det kan være litt vanskelig å sette seg inn i. Jeg har mest støtte i Haakon og venner.

ER DU LIKE DIVA SOM DU FREMSTÅR?

Det kommer vel an på dag til dag, og om jeg er irritert på en person eller ikke. Jeg er bare et menneske, og det hender jeg hat litt divatendenser om jeg er irritert eller oppgitt på noen.

HVOR GAMMEL VAR FAREN DIN DA HAN DØDE, VAR DET EN ULYKKE?

Pappa var vel 42, om jeg husker riktig. I alle fall noe rundt der. Han døde av kreft, så det var noe vi tidlig fikk beskjed om at ville skje. Jeg skjønte ikke at det kunne være sant da jeg bare var 10 år, og trodde innerst inne alt skulle bli bra.

HVORFOR VALGTE DU Å BLI BLOGGER?

Jeg har alltid vært glad i å skrive + at jeg ikke er så glad i A4-livet. Som blogger får jeg styre dagene mer selv, og jeg får møte mange spennende mennesker. I tillegg er det utfordrende og utviklende å være selvstendig. Jeg drømmer jo om å jobbe mer mer TV, men tiden vil vise hva som skjer.

3 kommentarer
    1. Har fulgt deg på tv og skjønner ikke hvorfor du får negative tilbakemeldinger. Du er ei kjempeskjønn jente med en herlig humor – dumt at ikke alle skjønner den 😉 Stå på! Klem til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg