Topp ti koselige filmer du må se på Netflix

“Hæ, har du ikke sett den?”

Jeg tenkte være raus og komme med noen filmanbefalninger i kategorien “koselige filmer”. Da snakker jeg filmer som er deilige å se på som ikke stresser eller skremmer, men som rett og slett gjør deg i godt humør. Av og til er det helt herlig å gjøre seg bekymringsfri med en god film. Her er mine tips! Disse filmene suger seg rett inn i sjelen din.

1.Dragetreneren

Jeg er sikker sykt teit, men jeg elsker Dragetreneren-filmene over alt. En del av kjærligheten ligger i at dragen (Toothless) ligner sykt på den ene hunden min på personlighet. Kort fortalt handler filmen om vikingtiden og at mennesker og drager sloss mot hverandre. Plutselig blir hovedkarakteren kjent med en drage som har skadet seg, og derfra fortsetter eventyret!

 

2. Identity Thief

“Finansmannen Sandy Patterson (Bateman) får problemer når Diana (McCarthy) stjeler identiteten hans og går løs på kredittkortene.Økonomien er under press, og han står i fare for å miste jobben pga Dianas lovbrudd i hans navn.Politiet kan ikke hjelpe, så Sandy må selv reise til Florida for å spore opp Diana, og ta henne med tilbake til Colorado for å oppklare saken og beholde jobben.” Denne er bare lættis!

3. Liar Liar

“En unnvikende advokat kan ikke fortelle en eneste løgn etter at sønnens bursdagsønske går i oppfyllelse”. Hva ville du gjort om du ikke lenger kan lyve? Denne filmen med Jim Carrey er helt nydelig. 

4. Black Beauty

Trenger jeg forklare noe? Silkesvarten er historien til en hest og dens liv i forskjellig eie. Her kan jeg advare dere som ikke har sett den om at dette er en ordentlig grine-film. Jeg gråter meg gjennom hele greien, for denne filmen er så utrolig vakker! Jeg elsker den.. Det å få innsyn i hvordan livet til et annet individ kan være er rent kunstverk når det er gjort på en sånn måte som det er i denne filmen. Jeg har ikke ord!

5. The Great Gatsby

Dette er faktisk en av mine favorittfilmer gjennom tidene. Hele stemningen i filmen er magisk fra start til slutt, og med fantastiske skuespillere. 

“Historien fortelles gjennom Nick Carraway (Tobey Maguire), som flytter til New York på starten av 1920-tallet med ambisjoner innen aksjemarkedet. Han bosetter seg i et lite hus ved siden av en enorm herregård på Long Island, der eieren, Mr. Gatsby, holder overdådige selskap for New Yorks dekadente sosietet med sine nye penger. Carraway blir invitert inn i denne karusellen, og motivet blir snart klart. Gatsby er betatt av Carraways kusine Daisy Buchanan, som bor godt gift med gamle penger på den andre siden av vannet.”

6. P.S. I love you

“Holly (Hillary Swank) mister ektemannen Gerry (Gerard Butler). Men midt under sorgprosessen får hun plutselig det første av en serie brev fra Gerry, som han skrev før han døde for å hjelpe Holly videre i livet. Det fører henne ut på en bittersøt reise fylt av gamle minner og nye opplevelser som både får henne til å bearbeide sorgen, og kanskje komme over den”.

7. Isn´t it romantic

Det høres kanskje teit ut, men dette handler om en dame som i utgangsunktet hater romantikk, men som etter en ulykke våkner opp og livet hennes er snudd opp ned til en romantisk komedie! Denne er hjertevarm, søt og koselig, og ikke minst perfekt om man vil ha en jentekveld. 

8. A dog´s purpose

“Gjennom sine menneskelige eiere utforsker en hund meningen med livene sine. Han oppdager lojalitet og kjærlighet, smerte og skuffelse”. Denne må dere bare se, og spesielt om du elsker hunder ♥

9. The blind side

“Michael Oher har ikke fått noe gratis i livet. Den storvokste tenåringen fra skyggesiden i Memphis kommer fra en ødelagt familie, og på skolen er han håpløst langt etter. Så blir han tatt inn i varmen hos en handlekraftig dame fra byens beste strøk. Det forandrer livet for dem begge”. Denne er helt nydelig, og er med Sandra Bullock i hovedrollen.

10. The fundementals of Caring

“En Netflix-film med Paul Rudd i rollen som en mann som sliter med mye i livet og blir pleier for rullestolavhengige Trevor. Trevor er tilsynelatende drittlei både livet og pleiere. Snart havner de på en bilreise som blir avgjørende for dem begge. En lettfordøyelig film som passer godt til sofasøndagen. Søt uten å bli kvalmende.” – VG

 

HÅPER NOEN AV FILMENE FALLER I SMAK ♥♥♥

2 kommentarer
    1. Alle How To Train Your Dragon-filmane er verdt å sjå. Den siste er nok kanskje min favoritt, men han bygger på dei to førre, så alle må sjåas.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg