Toalettrom: Fra gult til rosa!

Reklame | Posterstore.no

Et av de største irritasjonsmomentene ved leiligheten har vært bad, vaskerom og toalett. Planløsningen er at badet ligger i ett rom med dusj, vask og skap. Deretter har man et eget vaskerom, og inn fra vaskerommet finner man toalettet. La oss si det slik at ikke noe er gjort på en stund, men rør og slikt er i orden. Jeg har tenkt meg grønn over det lille toalettrommet… Jeg har følt ekstra på at det er et lite hyggelig rom å gå inn til, og det blir jo hyppig brukt av både vi som bor her og eventuelle gjester. Hovedtanken var at jeg rett og slett måtte male det, og få tak i selvklebende fliser å legge over det gamle gulvet. Da vil jeg jo få en billig men pen quickfix. Etter mye tenking og ingen fremgang fikk jeg lyst til å gamble litt. Jeg har sikkert 5 ulike malingsspann her hjemme med mye maling igjen, og derfor orket jeg ikke kjøpe noe nytt. Jeg tenkte derfor at det er en skam at spannet med “Silky Pink” ikke skulle bli brukt igjen, for fargen er så søt.

Her om dagen kastet jeg meg spontant over malingspannet og tenkte at jeg skulle prøve å male den ene veggen på toalettet for å se om det kunne bli bra. Arbeidslysten strålte, og det endte med at hele rommet ble malt. Jeg likte fargen, men speilet og lampen over vasken fremstod fortsatt som kjipt. Beslutningen om at speil og lampe må bort kom fort. Samme dag som toalettet ble malt dro vi på Bauhaus og fant både ny lampe og speil. Dagen etter var alt skrudd opp, og vi mangler bare en ny dorullholder.

TOALETTET FØR:

TOALETTET ETTER:

Maling: Silky pink fra Jotun // Speil: Bauhaus // Lampe: Bauhaus // Bilder: Posterstore

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med resultatet. Det ble ordentlig koselig der inne. Nå venter jeg på en bestilling med marokkanske selvklebende fliser fra Clas Ohlson til gulvet.

Du kan bruke “auroragude35” på Posterstore.no for 35% avslag på plakater utenom selection ♥

God helg!

 

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg