Ting jeg har lært det siste halvåret

Det svever positiv energi i luften min, og jeg har lært veldig mye i løpet av bare det siste halvåret. Tiden FLYR, og det gjør meg faktisk ingenting, annet enn positivt. Jeg har fått noen gode erfaringer som ruster meg godt til fremtiden og alt den har å by på. Jeg har også lært hvor mye ting kan ha å si for andre, spesielt når jeg tør å være åpen og dele mer av det personlige. Dette er veldig inspirerende, og det gjør at jeg tør å åpne meg mer. Helt siden bruddet tidligere i år har jeg vært noe lukket, og glemt litt at mange følger meg fordi jeg er ekte og åpen, og at jeg tør å være meg selv. TUSEN TAKK for tilbakemeldinger, for disse hjelper meg når jeg både er på riktig eller feil spor (så fremt de er konstruktive).

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Så hva har jeg lært den siste tiden? 

Jeg må utfordre meg selv for å bli den jeg vil være. Jeg har alltid vært interessert i å utvikle meg som person, men det var ikke før jeg selv tok et hardt valg at jeg innså hva slags mønstre jeg har begynt å sette meg selv i. Jeg fant ut at jeg ikke lenger var så kreativ, eventyrlysten og spontan som jeg trodde. Jeg hadde simpelthen gått over til et punkt hvor det jeg trodde var mine personlighetstrekk var blitt mer ord enn handling. Etter jeg hadde vært singel en stund begynte jeg å innse at jeg kan finne tilbake til meg selv, og at dette kunne jeg kun gjøre ved å utfordre meg selv til å hoppe utfor et par stup. Jeg har gjort ting som jeg trodde skulle være skummelt, men kun erfart at dette bare gjorde godt for meg selv. Man må våge å hoppe, for da begynner eventyret.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Jeg har aldri vært veldig på å kalle meg feminist, men vet jo at det handler om å se likeverd, så enkelt er det. Det skulle faktisk noen negative episoder til for å innse hvor viktig kvinnekampen er, og jeg ble nødt til å føle på å bli sett ned på før jeg virkelig kunne skjønne omfanget. I forbindelse med tidligere relasjoner ble jeg utsatt for en person som hadde et ganske nedverdigende kvinnesyn, som forventet at kvinnen har en spesifikk rolle i hjemmet, som for eksempel å alltid skulle servere fremfor mannen. Personen hadde også holdningen om at norske kvinner ikke er å foretrekke på grunn av sine sterke meninger og holdninger. I tillegg var personen sikker i sin sak at det ligger i mannens natur å være fri fra kvinner, og ikke minst skal kvinner snakke på en bestemt måte til menn. Jeg kan ramse opp mye mer, men poenget at jeg innser at det finnes holdninger i samfunnet som ikke hører hjemme når det gjelder likestilling, og jeg skal selv være MYE mer frempå og ærlig i mine kanaler på dette teamet, i håp om å bidra til å gjøre en forskjell.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Helsen og psyken henger definitivt sammen. Det er noe jeg aldri har vært helt ærlig om, og tiden får vise om jeg tør å snakke mer om det i tiden fremover. Dette er personlig, men også sinnsykt viktig fordi jeg tror jeg kan hjelpe andre om jeg tør å stå frem og snakke om temaet. Jeg jobber med saken, men er fortsatt i fasen der jeg spekulerer i hvordan jeg skal bruke dette til noe positivt på best mulig måte. Jeg vet at dette er et tema som gjelder MANGE, kanskje flere enn man skulle tro. Høsten er kommet for alvor, og jeg har mange idéer. Jeg vil starte med foredrag, men trenger å sette meg ned og sette sammen alt. For jeg vil levere noe som er BRA. Jeg har lært såpass nå at jeg må sette meg selv ut i livet og gjøre alt jeg har så veldig lyst til! Så bra som jeg har det om dagen, så må jeg dele mine erfaringer og kunnskaper til å hjelpe andre der ute.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Det som ser ut som en avslutning er bare begynnelsen på et eventyr. Å gjøre det slutt etter å ha vært i et langt forhold kan oppleves skummelt. Vi mennesker elsker trygge rammer. Allikevel innser jeg nå at jeg har begitt meg ut på et eventyr som jeg nesten får frysninger av å tenke på. Jeg ser positivt mot fremtiden, og jeg har plutselig vekket opp masse kreativitet, og jeg tør å kaste meg utfor de nødvendige stupene, og slutte å være redd for konsekvensene, og “hva om det går dårlig”. Et konkret råd fra meg til deg: Gjør det slutt om du føler forholdet ikke gir deg det du trenger, ikke vent på at ting fikser seg av seg selv. Jeg prøvde i flere år å løse et uløselig problem, og det førte bare til bortkastet energi og tid. Du er din egen lykkes smed. Jeg har faktisk hatt kontakt med flere som har turt å avslutte et forhold etter jeg stod frem selv, og det er fantastisk å bli med på reisen! Jeg støtter virkelig de som trenger å finne seg selv. Og tro meg – du finner virkelig mer av deg selv når du er modig nok til å trå ut av komfortsonen.

 

Som dere skjønner har jeg lært mye, og jeg lærer enda. Jeg skal bli mer åpen og personlig nå, og har virkelig vekket en brennmanet i meg selv som bare venter på å gjøre alt jeg skulle gjøre. Livet skal være et eventyr, og jeg er i ferd med å trå ut i ukjent farvann, men det har jeg virkelig godt av, og jeg får bare skjelve alt jeg kan på fingrene- men jeg kommer søren ikke til å angre.

auroragude-20 gir 20% avslag på alt hos Famme.no

Følg meg:

Instagram: auroragude

Snapchat: auroragude

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg