Ting du ikke visste om meg

JEG ER IKKE DØPT ELLER KONFIRMERT

Nei, jeg har ikke noen gang blitt velsignet av den norske kilde. Dette er for det meste beslutninger som er tatt av mine foreldre, men per i dag synes jeg dette er riktig, for jeg er jo ikke religiøs, og har derfor ingen grunn til å være en del av disse kristne tradisjonene. Jeg er også veldig sikker på at jeg aldri kommer til å gifte meg i en kirke, og jeg vil gå så langt som å si at jeg ikke vil ha en vanlig begravelse heller, den skulle ha vært borgerlig på en eller annen måte.

JEG BLE FØDT FOR TIDLIG
Da jeg ble født veide jeg like lite som den ene chihuahuaen min, run dt 2,5 kilo. Jeg har mange ganger spekulert i om det er derfor jeg ikke er blitt så høy? Haha, jeg ser for meg at jeg ikke rakk å vokse nok i mammas mage, og at jeg derfor har hengt litt etter hele livet…

JEG LIKER IKKE SAUS, SUPPE ELLER DRESSING

Jeg har alltid hatet ting som brun saus, dressinger, suppe og så videre… jeg har hele mitt liv vært veldig kresen. Jeg tror at jeg sluttet å like suppe etter jeg var liten og gikk på SFO. Der lagde de en kjempe ekkel tomatsuppe, som jeg virkelig ikke likte. Dressing synes jeg ødelegger smaken, haha. Det skal sies at jeg den siste tiden har prøvd å lære meg å smake mer på ting, og jeg liker mer i dag enn hva jeg gjorde for ett år siden.

JEG HAR EN TATOVERING AV …

I fjorårets Charterfeber da jeg reiste sammen med Ann Marielle, bestemte jeg meg for å ta en tatovering. Tatoveringen skulle ha en viktig betydning for meg, og derfor ble det en liten enhjørning. Jeg ønsket meg en enhjørning fordi jeg mener det er et symbol på at man er helt unik, man er sjelden, og vakker. Jeg har alltid levd etter å ikke være som alle andre, og er derfor veldig fornøyd med å ha tatovert en enhjørning.

JEG HAR FIRE HUNDER

Ofte er folk forvirret, fordi de har mistet oversikt over hvor mange hunder jeg har. Svaret er at jeg har fire stykker nå! Det startet med at jeg fikk Goose i 2009, deretter Holly i 2011… I 2017 fikk Haakon og jeg Diaz sammen, deretter kom Toby sommeren 2019. Hundene gir meg ekstremt mye i hverdagen. Jeg elsker å være rundt dyr, og hundene er virkelig min lille vennegjeng som  jeg er sammen med når ting føles kjipt.

JEG PLEIDE VÆRE ET SKOLELYS
Da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen, var jeg veldig god på skolen, uten om i matte. Jeg elsket å lære, og jeg ble ekstra motivert da vi begynte å få karakterer på innleveringer og prøver… Mitt favorittfag var norsk, KRL og engelsk. Jeg elsket fag der jeg kunne få mulighet til å skrive tekster og være kreativ. Jeg synes KRL var spennende fordi jeg nesten så på det som eventyr, i tillegg til at læreren vi hadde var knall. I tillegg hadde jeg bare et par dager med fravær på alle tre årene på ungdomsskolen, fordi jeg hadde tvangstanke på å ikke være borte.

JEG HANDLER IKKE PÅ CUBUS

Det er sykt teit, men fra jeg var fjortis og hadde sykt mye teit for meg, så har jeg en greie å ikke gå inn på Cubus, jeg gjør det kun ved sjeldne anledninger. Jeg har vel en skrudd tanke om at kvaliteten er dårlig, og at det er litt harry.. Sakte men sikkert skal jeg nok slutte med dette, for jeg skjønner jo at det ikke kan være såå ræva, hehe.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
  1. Kjenner meg så alt for godt igjen i de snålere sidene dine (haha).
   Jeg har visstnok ingen issues i forhold til Cubus, men jeg setter derimot ikke mine bein på Lindex etter å ha fått det for meg at det er ‘kjærring’ -klær 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg