Ting å gjøre i helgen når det er høst!

Nå er det høst, og det kan føles som at det blir mindre ting å finne på, for det frister lite å dra på stranden eller sitte ute og spise reker og drikke vin. Jeg er en sånn som ofte kjeder meg, og har derfor begynt å bli litt mer kreativ for å alltid ha noe å finne på. I dag er planen å dra og ri. I kveld skal jeg i bursdag. Da er ting litt enklere… men hva hadde jeg gjort om dagen var fri? Her er mine forslag for helgen!

 

♥ Dra på Tusenfryd. Parken er faktisk åpen hver helg frem til siste helg i oktober! I tillegg er det Halloween-tema i oktober, og da har de Zoombieslipp. Jeg elsker virkelig denne parken. Den får frem barnet i meg, og vekker vanvittig mye minner fra da jeg var barn og vi var der hele tiden.

♥ Dra på tapas og vinkveld. Det finnes mange fine steder der man kan kose seg inne med god mat og drikke. Dette er høstens svar på reker og vin. Tapas er nice fordi du har mye å velge i, og de fleste serverer vegetar om du ikke spiser kjøtt.

♥ Dra på kino og bowling! En klassiker… I disse dager kan du blant annet se IT II. Vi så denne forrige helg, og jeg synes den er verdt besøket.

♥ Dra på tur med kakao og engangsgrill. Dette er sykt koselig å gjøre om det er deilig og mildt høstvær. Ta med din kjære, venner eller familie og nyt naturen litt. Det er så lett å glemme at vi har en hel verden i skogen bak huset.

♥ Besøk Vrden i Oslo. Dette er et aktivitetssenter der alt går i virtuell virkelighet. Vi skulle egentlig dit her om dagen, men så måtte vi endre planene. Der kan man kjøre rally, karusell, skytespill og se på nordlys! Jeg tror det er sykt gøy å være der.

♥ Dra på Langedrag (eller andre åpne gårder). På Langedrag kan du dra både med og uten barn, og du får kose med dyr, se ulver på nært hold, dra på ridetur, besøke gauper +++. Dette er en drømmedag for mange, for det er så sykt fint der! Du kommer tett inn på dyreliv og natur du ellers ikke ser. De tilbyr også overnatting.

♥ Dra på Museum. Vær litt nysgjerrig! Det er mye vi ikke vet, og det er mye å se for den som er villig til å være litt nysgjerrig. Lær litt historie på plassen du kommer fra, eller reis til en av byene i landet og få med deg kultur. Her må man bare ha litt lyst til å lære.

 

Det finnes selvsagt mye mer å gjøre, men dette er de tingene som er spesielt gøy å gjøre nå som det er høst! Det må absolutt ikke være kjedelig, selv om temperaturen faller litt. God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg