Tilbakemeldingene jeg har fått mens Aurora har vært borte:

Nå er det bare noen dager igjen til Aurora kommer tilbake. Jeg har blogget for henne i over én måned nå. Jeg har ikke greid å holde lesertallene hennes på noe nevnverdig nivå, men det regnet jeg heller ikke med at jeg kom til å klare.

Jeg har så og si ikke fått noen negative kommentarer på vikarbloggingen min! Utrolig nok. Har bare vært to eller tre negativt ladede kommentarer. Det meste jeg har fått av tilbakemeldinger har vært svært positivt og mange av dere har skrytt av innleggene mine, både med tanke på formuleringer og emner. Det er veldig hyggelig å høre.

Noen av dere har til og med gått så langt som å si at jeg burde starte min egen blogg! Jeg takker veldig for komplimentet, men slik ting ser ut nå kommer ikke det til å skje. Akkurat nå er mine hovedproriteringer på såpass andre områder at det ville blitt nærmest umulig for meg å holde en blogg gående, jeg har rett og slett ikke tid. Jeg ønsker også å si at jeg mener dere som har sagt dette tar feil, jeg er faktisk ikke en god blogger. Jeg hadde ikke greid å holde det gående over langt tid. Det jeg derimot kunne tenkt meg er å hjelpe Aurora litt innimellom hvis hun ønsker det.

Jeg har lært ganske mye også! Det å holde en blogg gående, med innhold som gjør at lesere gidder å komme tilbake hver dag og lese er IKKE LETT! Det er mange som tror at blogging bare er å rable løs med masse svada som streifer dine tanker, men det stemmer absolutt ikke! Det å holde en god blogg gående er en fulltidsjobb! Det krever mye planlegging, kreativitet, struktur og ikke minst tid! Man må også vite når man skal publisere de forskjellige innleggene ut ifra innhold og hvilken dag i uken det er. For eksempel kan man ikke poste et innlegg til samme tid på en søndag som man gjør på en lørdag da det ikke vil oppnå like mange lesere.

Dette har vært vanskeligst eller mest irriterende ved bloggingen:

Først og fremst er det en stor utfordring at blogg.no sin side for å skrive innlegg i stadig henger seg opp! Det som skjer er at man skriver et innlegg, trykker shift+enter for å lage mellomrom til et nytt avsnitt og da henger space – knappen seg opp!!! Dette fører til at man må lagre hele innlegget som kladd før man kan skrive videre igjen. Kan dere i blogg.no se til helvete å fikse dette? Det er helt utrolig, forbanna irriterende, på forhånd takk!

Det er også ganske vanskelig å finne på noe å skrive om. Grunnen til dette er at jeg egentlig ikke gjør så fryktelig mye. Jeg er ikke på farta hele tiden og jeg tar ikke bilder av ting hele tiden. Aurora er en mye mer “fartsfylt” person enn meg. Dessuten føler meg meg ikke så komfortabel med å posere i diverse antrekk foran et kamera. Jeg merker at det skal bli fint at Aurora tar tilbake bloggen igjen snart, da kreativiteten min begynner å slure litt.

Det siste er at jeg er ikke Aurora. Det er Aurora dere klikker dere inn for å lese om, ikke meg. Jeg er ikke en profilert karater som folk kjenner til og det blir dermed litt som å bygge et brand helt fra bunnen av.

NåhardenforbannaknappenhelgtsegoppigjenaltsåFA**!!!
______________________________________________________

Når det kommer til stykket har dette vært en morsom erfaring og jeg har lært at det å leve av blogging ikke er en dans på roser. Man må leve opp til deadlines, holde aktivitet gående, holde innhold spennende og fenge leserne.

Tusen takk til dere som er trofaste lesere! Dere verdsettes!

Jeg skal gjøre mitt beste for å holde puls i bloggen de siste dagene!

Ha en fin kveld!

– Haakon

2 kommentarer
  1. Nå syntes jeg du er litt urettferdig mot deg selv her, for du er faktisk en helt fantastisk blogger! – Ja, Aurora er en relativt profilert person, hvilket gir en økt allmenn interesse for hennes person, og ja, du vil, som meg, måtte jobbe deg opp ‘the hard way’. Men det vil ikke si at du ikke har noe i bloggverden å gjøre, for det har du absolutt!
   Du har en annen måte å blogge på enn Aurora, -en måte som representerer hva jeg mener blogg-genren formlig skriker etter å få flere av. Folk har generelt et alt for ensrettet syn på blogg og bloggere i forhold både til den enorme bredden som faktisk ligger konseptet, og hvor stor bredde i hht alder, kjønn, og hva det måtte være som har et publikum i så måte. -Og menn generelt er virkelig en mangelvare. Viktigst av alt er jo alikevel at du skriver glimrende, så jeg vil iallefall ønske deg hjertlig velkommen med flagg og faner dersom du skulle åpne blogg på egen hånd 😉

   1. @GryHenriksen Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding 🙂 En ting er i alle fall sikkert, hvis jeg noen gang begynner å blogge så er det all inn. Blir ikke noe halvveis greier.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg