Til dyrlegen…

Dere er nok hundre prosent klare over at hunden min, Goose, det er min hjertesten. Goose er ekstra spesiell for meg, siden jeg har hatt ham helt siden jeg var 17 år. Goose har på en måte vokst opp med meg, fra jeg var tenåring til jeg ble voksen. Han kjenner meg bedre enn mange andre. Fordi Goose er så spesiell, blir jeg alltid nervøs om han skal til dyrlegen. Jeg er ekspert på å overtenke. I sommer var jeg redd han hadde kreft, fordi han hadde en kul i nakken. Dette så ut til å gå bra, og jeg pustet lettet ut.

I dag skal vi til dyrlegen igjen… Goose har den siste tiden vært veldig hissig mot den nyeste og yngste hunden, Toby. Alt gikk egentlig bra, til Goose i det siste har vært veldig sint. Jeg tenkte først at kanskje den unge hunden har blitt mer hormonell og tester grenser, men så har jeg også merket at Goose er generelt i dårligere humør. Han spiser og slikt, men i perioder i løpet av dagen kan han være ganske gretten. Jeg fant også ut at kastrat-chipen hans går ut i januar, og at det kan være at denne må fornyes. Kanskje han har vært hissig fordi hormonene bobler på vei tilbake, hehe.

Det jeg ikke håper, er at han har vondt et sted, og at det dukker opp noe jeg ikke så komme… Jeg håper at jeg som vanlig overtenker, og at alt har en logisk løsning og forklaring. Jeg synes det er så vondt når dyrene har vondt, for de kan jo ikke si fra på samme måte som oss mennesker. Dyr er også veldig gode på å skjule smerte, og det er veldig leit. Jeg skulle ønske de bare kunne sagt det rett ut.

Ønsk oss lykke til hos dyrlegen! Jeg oppdaterer når jeg vet mer. ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg