Tidlig ute… Folk synes jeg er sprø..

Jeg kan bare ikke vente særlig lenger…

Jeg vet ikke hvorfor, men i år har jeg virkelig blitt direkte påvirket av markedsføringen som foregår rundt meg, i alle butikker og på tv. Jeg pleier vanligvis vente med å gjøre noe julete frem til julebordet vi har hvert år i november, men nå skal jeg tjuvstarte. I dag skal jeg pynte til jul! Etter det kom masse sne, har jeg innbilt meg at det er desember, og ikke lenge til jul. Strengt talt er det jo bare 45 dager igjen til julaften, altså bare litt over 1 måned! Selvsagt kommer jeg til å gjøre det ekstra hyggelig her hjemme. Vi har julebordet vårt den 30.november, så da kommer alt til å være klart her. Vi er veldig usikre på om vi skal ha ekte eller fake juletre i år. Greien med det ekte, er jo at det bor edderkopper i det, og at det drysser noe fryktelig. Vi vurderer å ta en god titt på noen fine falske, for det vi har fra før er bare et lite falskt fra Europris.

På bildene her kan dere se hva slags utgangspunkt vi har å pynte på. Vi er så heldige som ikke har sykt mye “rot”, som gjør at det er lett å fantasere om hva man kan putte inn. Planen er å kun bruke noen få farger i pynten, og jeg tror vi inntil videre ser for oss grått, hvitt og grønt? Vi må eventuelt vurdere å få inn litt rødt, men først skal jeg ta en titt på litt inspirasjon på juleinteriør. Jeg har lyst til at det skal bli skikkelig fint, men det er også viktig at det er litt personlig og koselig, om dere skjønner?

Disse små hestene rasket jeg med meg da vi var innom Nille en rask tur. Jeg må seriøst slutte å kjøpe heste-ting til hjemmet nå, for vi har litt vel mye nå. Men hester er jo noe jeg er over gjennomsnittet glad i, så jeg forundrer ikke meg selv… Det jeg kanskje savner er et par bilder av hundene eller noe slikt – som kan dekoreres med. Jeg var hos en venninne på innflytningsfest nylig, og hun hadde helt nydelige bilder i sort og hvitt av hesten sin, og det så sykt fint ut.

I dette treet kommer vi nok til å ha en del lys. Eventuelt går det an å ha litt i buskene langs hagen, så blir det skikkelig lysshow. HERREGUD, så gøy!

Nå skal jeg straks ut i garasjen der vi har oppbevart julepynten siden vi flyttet hit. Det er like gøy hvert år, for jeg glemmer liksom hva jeg har og ikke. Jeg vet at jeg har en del koselige ting, og at jeg har en lysende snemann som skal få stå på trappen ute!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg