TI TING DU MÅ KJØPE DEG

Reklame | Annonselenker

Det er vinter, og butikkene kryr av ting vi både trenger og ikke. Jeg har derimot laget et innlegg med ting vi faktisk bør skaffe oss for å overleve den mørke og kjipe årstiden vi har foran oss. Her får dere altså mine super-triks for en lettere årstid. Uten om dette er det viktig å holde seg fysisk aktiv, spise sunt, og ikke minst gjøre noe hyggelig med venner for å holde humøret oppe.

 

♥ Vi nordmenn får fort vinterdepersjon, og blir derfor slappe, triste og tunge. En av grunnene til dette er ofte mangel på D-vitamin, i og med at vi ikke får nok sollys. Jeg har funnet sykt billig D-vitamin på nettet. Den koster bare 25 kroner! Om du tar en slik daglig, vil du kunne holde ut bedre i vinter, og kanskje ikke bli så slapp og negativ.

D-Vitamin

♥ Det er virkelig viktig når vi runder minusgradene å ha en ordentlig jakke! Den siste tiden har fuskepels blitt veldig populært, og dette er veldig bra, slik at kanskje pelsfarmene ikke holder ut lengre. Jeg selv har bare i år gått til innkjøp av to stk nydelige fuskepelser. Sjekk denne under.

FUSKEPELS

♥ En annen ting som kommer til nytte, er definitivt en god lue. Luer kommer i alle former og fasonger, så det er bare å velge og vrake. Personlig synes jeg denne rosa er dødssøt.

ROSA LUE

♥ En annen ting jeg ikke kan leve uten på vinterstid, er UGGs. Disse er så sykt deilige å ha på, spesielt på tur med hundene. Det er en evig klassiker, og du holder deg varm og tørr på føttene. Disse kommer i ulike farger og fasonger, men modellen under er den jeg har. Disse har du i flere år.

UGGs

♥ Fra samme merket som skoene over, har vi et vidunder jeg også sverger til… UGGs har nemlig noen helt nydelige tøfler, og disse kan jeg virkelig ikke leve uten. De har saueskinn på innsiden, og holder føttene varme hele dagen inne. Det er noe helt annet enn slike billige kopier. Dette er “The real deal”, og de er i virkelig god kvalitet.

UGG tøffel

♥ Ja, vinteren er kommet, og det frister ikke å sitte ute…. Du kan riktignok sprite opp festen eller moroa med et spill! Twister er jo seriøst det loleste drikkestpillet noensinne, og det vil garantert skape latter og litt kaos. Om du drar frem dette på neste fest, vil stemningen gå i taket.

Twister, Hasbro

♥ Om huden din har mistet gløden, er virkelig dette settet en redning! I dette settet får du et serum, fuktighetskrem og øyekrem til en rimelig penge. Produktene inneholder mye C-vitamin, som vil hjelpe med å gi glød, fjerne arr etter kviser og lignende. I tillegg gir den godt med fukt.

OLE HENRIKSEN KIT

♥ En annen ting du kan få bruk for, er superundertøy… Å fryse hvor hen du er, er virkelig ikke noen god følelse. Med dette settet får du nok varme, og du vil kunne gå tur med hunden uten å ville snu etter fem minutter. Jeg anbefaler alle å skaffe seg et slikt sett.

Rose Pant//Rose LS

♥ Et mobildeksel kan fort være en veldig bra julegave. I hvert fall om du gir bort et av disse. Jeg selv mister alltid mobilen min, og trenger derfor alltid deksler. Det rosa under her er min favoritt, men de to andre er også veldig kule. Alt etter hvem man ønsker å glede!

Rosa//Gull//Kamuflasje

♥ På denne årstiden er det ofte hyggelig med besøk. Duftpinner gir et hint av god lukt i rommet, og er nydelig å sette frem rett etter vask. Disse fra Rituals lukter virkelig helt nydelig. De kan også være en svært bra julegave, for kvinnen som har “alt”. Disse blir man aldri lei av.

Rituals duftpinner

Håper dere fant noe som enten kan falle i smak som julegave, eller noe du selv trengte! Alle disse tingene har vært sin nytteverdi ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg