Ti ting å gjøre i høst!

Høsten er her, og mange mister fort litt motet, men det er det ingen grunn til! Det finnes såååå mye fint og gøy å finne på. Sjekk mine ti tips for en fin høst. Det gjelder å nyte været før det blir ordentlig kaldt og mørkt. I disse dager hender det vi er skikkelig heldige med være, så bare hiv dere på.

♥ Tusenfryd

For dere som ikke visste det, så er Tusenfryd åpent hver helg helt frem til 27.oktober, så det er bare å komme seg dit! Det er et paradis for de som har lyst til å ha det gøy, få litt adrenalin, eller kjenne på høstluften. Jeg elsker virkelig Tusenfryd, og jeg kommer kun til å slutte å dra dit om det skulle skje noe fælt med helsen min, som gjør at jeg må holde meg mer i ro.

♥ Tur i nydelige omgivelser

Ikke gå glipp av de nydelige omgivelsene som vi har i høst. Det er så sinnsykt mange fine farger, og naturen viser seg fra sitt skjønneste. Husk at landskapet snart er dekket av hvite sneflak. Kom deg ut i skogen, opp på fjellet, eller ta en tur langs en elv. Det er så nydelig!

♥ Høstkino 

Ikke gå glipp av litt spenning… I høst kan du blant annet få med deg filmen “Joker”, som går på de fleste kinoer om dagen. Det er skikkelig god stemning å kjøpe seg popcorn, brus og kose seg inne i mørket med kjæresten eller venner.

♥ SALG

Det er høysesong for shopping, og nå som det skifter fort mellom sesongene, er det ofte mye salg i butikkene. Du kan gjøre mange gode kupp, spesielt om du finner noen rester etter sommeren. Dette gjelder også på nett, så slå deg løs! Du kan også finne en del sko på salg, riktignok ikke varme sko.

♥ Restaurant

Mange mener at sesongen for uteliv er over, nå som det er kjøligere. Det trenger den jo virkelig ikke å være! Det er fortsatt rågod mat på restaurantene, og det er deilig når det er hakket roligere, og ikke så mye bråk. Det er fortsatt stemning for å pakke seg godt inn i ull, ta seg en nydelig biffmiddag, for så å dra hjem og kose seg videre. Det er en fin sesong for lunsj på dagen når det er lyst, og om solen står på.

♥ Innendørs moro

Det må ikke være kjedelig på høsten. Det finnes mange tilbud til de som vil finne på noe moro. Det finnes spillehaller, Lacerworld, Trampolinepark, Escape games, VR-haller og mer. Det er bare å søke seg litt opp. Om du bor i Oslo er det sykt mye å gjøre, eventuelt kan du søke etter hva som er nærmest deg. I Vestfold finnes det ting i både Tønsberg og Larvik.

♥ Til fjells eller sjøs

Dette går innenfor tur, men det er fullt mulig å leie seg hytte, om man ikke har det, og komme seg avgårde til vakre omgivelser. Om du ikke er så opptatt av fjell, synker leieprisene på sommerhus nær sjøen på den kalde årstiden. Da kan du leie et nydelig hus på steder som Kragerø og Tjøme. Det er bare å ta en titt, så plutselig kan du ta en getaway til idylliske Portør.

♥ Reise

Tenk så nydelig Paris eller London er på denne årstiden. Vi reiste til London i fjor høst, og det var veldig koselig. Temperaturene var også nydelige på den tiden, så vi koste oss veldig med god mat og shopping. Du kan også få veldig billige billetter om du reiser utenfor helg. Det går også an å reise til skandinaviske perler, slik som København eller Stockholm.

♥ Show

Det er mange ulike tilstelninger man kan dra på. Denne uken kan du dra til Telenor Arena og se på Kingsland Oslo Horse show, om du er hesteinteressert. Om du ønsker mer moro, kan du ta en tur på Latter og se en stand up. Vi var nylig og så “Verdens beste show”, og synes det var veldig artig. Det er bare å kose seg og få på plass smilebåndet.

♥ SPA

Selvfølgelig må du på spa i høst… INGENTING er bedre enn å legge seg inn og kose seg på en kald dag. Få deg en deilig massasje, bad, svøm og ta boblebad. Det er helt nydelig for kropp og sjel, og jeg kan love deg at du vil føle deg som et nytt menneske når du er ferdig!

 

Håper du fant litt inspirasjon!

 

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg