The Pink Party

Hva har jeg på meg? Hahaha. Slik feirer jeg påsken – i kaninpysj. Jeg kom forleden på at jeg hadde denne liggende i skapet, og tenkte at jeg får i alle fall prøve å være litt positiv til påske. Det ble jo et enorm oppstyr i går rundt uttalelsen om at Jesus hang seg på korset… Jeg vet ikke med dere, men i alle fall har jeg selv humor nok til å vite at ikke ALT her i verden må bli tatt så seriøst. Dere som ikke kjenner meg så godt: Jeg tuller mye, og noen ganger sier jeg ting bare fordi jeg synes det er gøy å stille spørsmål til ting, og ikke minst si det man “ikke” skal si, om det gir mening? Jeg liker å gå litt imot strømmen. Sånn som at jeg egentlig ikke liker påske.. Det er i og for seg helt sant, for jeg synes det er kjedelig at alt mulig må stenge hele tiden. Jeg hater søndager også – av akkurat samme grunn.

Så hva gjør jeg egentlig i påsken? Jeg lider mye. Jeg kjeder meg, spiser for mye usunt og ikke minst vier jeg noen tanker til kristendommen som fant opp påsken. Jeg er ikke religiøs selv, og synes egentlig at vi kanskje skulle fornyet litt lover og regler. Mange bedrifter taper veldig på å bli tvunget til å holde helligdagsstengt. Ellers er det flott at landet er bygget opp på kristne verdier, for det finnes mye fint og flott som blant annet kommer fra de ti bud og temaet nestekjærlighet.

Uansett! Her hjemme har påsken blitt alt annet enn gul. Haakon og jeg skulle kjøpe gardiner i stad, og tanken var egentlig lysegrå… helt til vi oppdaget noen rosa gardiner, og jeg sa til Haakon at jeg tror det kan bli fint. Haakon var ganske skeptisk, men han er faktisk veldig åpen for å teste litt forskjellig, så til slutt sa han at vi får kjøpe dem og prøve. Dette førte til at vi kjøpte enda flere små rose ting, bare for å få en helhet. De rosa gardinene ble litt voldsomme etter min mening, så jeg fant frem noen pyntebånd og bandt rundt inntil vi får kjøpt gardinsnor  så de kan henge penere. Vi skal prøve å ha litt rosa her noen dager, så får vi se om vi bytter det ut eller ikke. Det var litt forfriskende, men kanskje litt vel girly? Jeg vet ikke, vi får se. Dere må gjerne skrive hva dere synes, men ikke ork å skrive “æsj” og “dritstygt”. Det blir så usaklig.

God påskeaften! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer

Siste innlegg