Tanker på en tirsdag…

♥ Jeg savner så sykt mennesker

Jeg er definitivt ekstrovert som person. Jeg har riktignok introverte hjelpesider som hjelper meg veldig i disse dager.. Det er likevel så mye jeg savner ved å være på restaurant, fest, arrangementer og bare å kunne dra inn til Oslo noen ganger i uken, slik som jeg pleier. Jeg savner alle vennene mine noe helt sykt, men jeg savner også alle som kommer bort til meg og er hyggelige, servitørene som smiler, frisøren, negldamen…. ÆÆæææ.

♥ Jeg kjenner på psykiske utfordringer

Det er helt klart ikke helt fordelaktig å være så distansert fra andre over lengre tid, i alle fall ikke om man er som meg. Jeg kjenner at livet blir en slags boble. ALT handler om interiør, Camp Kulinaris og hundene. Jeg får ikke nye innspill og opplevelser, så verden rundt meg krymper. Jeg er så sykt lei av å ikke kunne utforske mer. Jeg merker at jeg får tyngre tanker og har mer stress på innsiden enn jeg pleier.

♥ Jeg bruker mer penger enn jeg pleier

Som en konsekvens av at jeg har et slags psykisk hull, bruker jeg mye mer penger enn jeg pleier. Jeg har kjøpt en del greier i det siste. I går var det nye seler til to av hundene, og jeg driver hele tiden å jakter interiør jeg har lyst på. Skrik ut om du vet om en svær hest i sølv. I tillegg går det mer penger på mat fordi det ikke er annet å foreta seg enn å spise. Tro meg, jeg har lagt på meg minst 5 kilo.

♥ Jeg vurderer sterkt å se etter en fórhest

Det er nok vanskelig i disse tider, men jeg savner hest helt utrolig mye. Jeg har vært cirka 6 måneder uten nå. Jeg vurderer sterkt å sjekke om jeg kan få en hest på fór noen ganger i uken. Si fra om du har en sprang- eller dressurhest og trenger hjelp noen ganger i uken, om du holder til mellom Tønsberg og Holmestrand! Jeg er ikke redd for en utfordring, men liker at det finnes mye potensiale.

♥ Studiene oppleves demotiverende, men samtidig gir det meg struktur i disse tider. 

I og med at jeg ikke jobber med HR eller ledelse akkurat nå kan studiene føles som noe jeg ikke har bruk for, og som sliter meg ut. Her må jeg skjerpe meg, for selvfølgelig er en utdannelse bra å ha. Det er veldig lærerikt. Når jeg har tatt eksamen for dette halvåret har jeg bare litt over ett semester igjen, og det bør jeg virkelig bare fikse…

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg