Svar på spørsmål fra instagram

Hei, alle sammen! I dag har jeg hatt det litt hektisk. Jeg har vært ute og handlet litt mat – faktisk litt kjøtt til og med, og et par småting til leiligheten, i og med at det snart er vår. Jeg elsker å pynte hjemme! I tillegg har jeg vært og ridd litt på hest – som er det beste jeg vet i verden. Hest er best, sånn er det bare. Jeg får litt spørsmål i ny og ne på sosiale medier, og her får dere svar på noe av det dere har lurt på!

Hvor er bikinien fra?

Denne er fra Nelly! De har den i mange forskjellige farger.

Hva studerer du?

HR og personalledelse (NKS)

Noen anbefalninger til bøker å lese?

Ja, det har jeg vel.. Jeg er nødt til å prioritere fagbøker til studiene nå, men ellers kan jeg blant annet anbefale de fleste av bøkene til Dean Koontz. Dette er i sjangeren thriller, skrekk og sci-fi, så det er en veldig interessant måte å skrive på. Typisk er også at man får vinklingen fra alle hovedpersonene i bøkene, så man følger ikke bar2e en person, men gjerne flere.

Kunne du deltatt på noe sånt som Paradise Hotel igjen?

Ja. Jeg er en eventyrer, og kunne sikkert gjort dette en million ganger. Jeg lærer vel aldri, hehe. Men jeg kunne aaaaldri vært med på Ex On the beach, for jeg er avhengig av at man for eksempel kjemper om en premie. Jeg vil helst ikke bli husket for sex og fyll.

Rir du noe om dagen?

Ja, eller nei… Jeg red aktivt en periode i Lier. Jeg skal til treneren min og ta en ridetime i morgen, så da kan det hende jeg kommer til å opprettholde med én gang i uken. Jeg har i tillegg flytteplanene mine, og vil ikke derfor love å passe noen andres hest, fordi jeg vet det bare er midlertidig, og da fortjener hesten noe bedre.

Hvor ofte trener du?

Jeg trener styrketrening ca annenhver dag, men erstatter dette gjerne med ridning når jeg kan – det er ti ganger morsommere enn å trekke seg gjennom dødens vekter og squats. Allikevel er det viktig å ta vare på helsen sin, så jeg må bare henge i det, for jeg har det ikke noe bra om jeg slipper opp for mye.

Hvem er din aller beste venn?

Om jeg bare kan velge en her, så er nok dette barndomsvenninnen min, Felicia. Hun og jeg har kjent hverandre i snart 20 år, og vi har klart å holder jevnt kontakten til tross for at vi lever forskjellige liv, og har forskjellige meninger osv. Hun har alltid stilt opp for meg, og det betyr mye.

Er du blitt aktiv blogger?

Ja. Fra nå av skal jeg gjøre alt for å levere innhold av kvalitet, og det kommer ikke til å bli som tidligere (at det plutselig blir stille), for jeg har en idé og plan med bloggingen denne ganger. Jeg kommer til å bruke masse av min energi på dere <3

Er du singel?

Nei.

Hva synes du om dramaet mellom Sophie Elise og Kristin?

Helt ærlig synes jeg vel at ting er gått for langt fra Kristin sin side. I og med at mennesker kan gjøre feil, så kan også SE gjøre det. Jeg synes også at det er blitt litt for hårsårt med hva man kan poste og ikke, og det er oppstått ekstremt mye dobbeltmoral. Til vanlig har jeg støttet veldig oppunder Kristin sitt sunne fokus, men jeg synes at den videoen ble litt feil, da SE ble temaet til slutt og ikke kropp- og skjønnhetspress.

Hvem liker du minst av årets PH-deltakere?

Jeg hater egentlig å måtte dele sånne meninger, for har ikke lyst til å henge ut/nedsette noen, men det er soleklart Robin. Grunnen? Tja, han har litt trashy stil, i tillegg til at han ikke har spillt noe bra.

Hvor gammel er du?

26

Hva har du på leppene her?

Det er denne fra Makeup Mekka i fargen “Live and Love”:

 

Det var alt for denne gang. Bare fortsett å spørre om ting, så dukker svarene plutselig opp!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg