SUPERMAT TIL TRENING!

Reklame | Bodylab.no og Famme.no

Jeg er ganske flink til å finne snarveier ved ting, og kosthold er ikke noe unntak. Jeg elsker alt som smaker godt, og det beste jeg vet er sunn mat som smaker som usunn mat, hehe. Jeg kommer nok alltid til å være glad i mye rart, men jeg har tatt et bevisst valg med å holde meg unna mye sukker, hvitt brød og fettete ting.

Jeg tenkte derfor liste opp et par hacks jeg har når det gjelder mat til trening. Det som er ekstra viktig å få i seg når man skal bygge muskler er protein. Protein finnes i det meste av kjøtt, men også i avokado og diverse. Men sjekk disse smarte triksene:

 

MINE TOPP 5 TRENINGSMAT:

 

PROTEINSHAKE

Om du er på farten kan shakes gjøre underverker, for eksempel rett etter trening eller mellom måltider for ekstra protein eller for lavt blodsukker. Du kan kjøpe 12 flasker i en pakke her, og da får du 3 digge ulike smaker. Personlig er jeg veldig glad i sjokoladesmak, men de andre er også veldig gode!

PANNEKAKER

Disse kommer du til å elske. Du tilsetter kun vann og steker i stekepanne eller vaffeljern. Disse er supergode med bær, kesam, syltetøy, frukt eller lignende. De er kjempegode som frokost, lunsj eller til kvelds. Jeg har dem i flere smaker, blant annet cookies and cream og chocolate chips. På siden her kan du velge tre smaker til en rimelig pris.

PEANØTTSMØR

Visse du at peanøttsmør kan gi mye god energi? Dette er uten palmeolje, tilsatt sukker og er 100% naturlig. Det har masse protein og energi, så det er perfekt for deg som skal bygge muskler. Du kan ha det både i smoothiebowls, på brød, i grøt eller bare en spiseskje med glede! Ikke kjøp den med sukker i fra butikken, men bestill denne.

LUKSUSKNEKKEBRØD

Om du vil ha ekstra protein og sunne fettsyrer bør du skaffe dette fantastiske knekkebrødet! Dette er superknekkebrød med tilsatt protein og ulike frø med sunt fettinnhold.

TOPPING

Det er ekstra digg med noe som smaker søtt til pannekaker, havregrøt eller smoothiebowls. Med denne toppingen kan du få smak av salt karamell, sjokolade, jordbær og mer. Jeg digger den med salt  karamell, og den smaker faktisk akkurat det som står!

 

Håper noe av dette falt i smak!

Under har jeg treningsklær fra Famme.no. Husk koden “auroragude-30” for 30% rabatt på alt, også SALG!

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer
  1. Blir litt feil at du legger ut super mat til trening, for man trenger ikkje ete alt det du har skreve! Man kan ete heilt normalt når ein skal trene, man trenger ikkje å trøkke innpå med proteinshaker og proteinpulver. Du kan få ein sunn og trent kropp uten alt det der du har skreve!
   Spis heilt normalt så skal du sjå at resultatene kommer etterhvert:)
   Det er min mening og erfaring!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg