SUNNERE OPPSKRIFT: NÅR KUN PIZZA ER AKTUELT!

Du vet når du tenker du skal være sunn, men så er pizza mer fristende?

Alle har vært der, og det er jo en skam at den maten vi ofte vil kose oss med kan være både usunn og kanskje ikke bidra så godt etter en treningsøkt. Om man er målrettet vil man jo ha resultater av treningen, og da er det greit å finne en balanse i matveien. Vi skal jo kose oss, og med dagens oppskrift skal du få kose deg MASSE! Dette er den retten jeg lager på dager hvor jeg har dårlig tid eller ikke orker stå på kjøkkenet, men allikvel skal spise noe sunnere.

Jeg vil nemlig introdusere dere for pizza på libabrød! Libabrød kjøper jeg på Coop, men de har det nok andre steder og. Jeg finner dem der man finner hamburgerbrød og slike ting. Jeg kjøper den grove versjonen, og det beste er at libabrød også er billig! Brødet gir grunnlag for en tynn pizzabunn perfekt til å lage den type pizza du vil. Det er selvsagt opp til deg hvor sunn du vil være, det avhenger jo av mengde ost og type fyll. Jeg bruker alltid lett ost og ofte kylling i maten min, og i denne oppskriften skal du få min favoritt.

Du trenger:

 • Libabrød
 • Stekt og spiseklar kylling
 • Peppes pizzasaus
 • Revet lett ost
 • Lett mozarella
 • Peppes pepperoni
 • Oregano

Her trenger du jo egentlig ikke så mye fremgangsmåte. Smør saus på libababrødet, fordel ost og deretter kylling og pepperoni. Avslutt med oregano. Deretter har du ovnen på 200 grader varmluft og steker i 6-10 minutter.

Denne retten er faktisk noe jeg spiser hver uke, for pizza frister ofte. Du kan som tidligere nevnt ha annet fyll, men jeg tar alltid kylling for å få i meg noe protein. I tillegg kan man spise den med en salat ved siden av for å få i seg litt vitaminer og slikt. Ellers er dette et førsteklasses alternativ til en sunnere variant av pizza, og den smaker himmelsk. Takk meg senere.

Jeg kan ikke bli ferdig med å si det…. Dette MÅ du prøve. 

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

2 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg