Stuen fikk et ansiktsløft

Reklame | Annonselenker

Det er mye interiør om dagen, men det har jo blitt sånn fordi vi kjøpte hus i sommer. Det føles plutselig så mye viktigere ut at ting er fint, om dere skjønner? Vi har også tilpasset oss en del av fargene som var her fra før, og har derfor både kjøpt noen ting, men også byttet ut noe. I og med at vi har litt mer plass enn før, så er det mer handlefrihet.

Vårt siste irritasjonsmoment har vært tv-bordet. Vi har nemlig lenge brukt et pallebord til dette. Før passet pallebordet inn hos oss, fordi vi hadde mer chabby chick-stil. Nå har vi oppgradert til en mer elegant stil meg mye sølv og grått. Jeg vet ikke hva den heter på fagspråket, men den inkluderer møblement i blankt stål. Det jeg liker er at ikke så mange jeg vet om har denne stilen, men jeg selv har blitt inspirert på interiørmesse og instagram.

 

HER ER TV-BORDET  VI HAR FÅTT:

Om du har lyst på samme bord, så finner du det her. Bordet er egentlig ikke bare ment som tv-bord, men det er et konsollbord som du kan bruke til å ha andre ting på. For eksempel en svær vase med blomster. Jeg valgte dette til tvén fordi veggen bak er relativt smal, så det begrenset med utvalg i tv-bord som passer.

Pallebordet har endt et annet sted, nemlig i hallen. Der har det fått dekket seg med et pledd og puter, og ser mye finere ut enn før.

HVA SYNES DERE?

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Oj, så fint det var! Skikkelig passende hos dere! 😀 Jeg digger litt annerledes hjem, ulikt fra “alle” andre! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg