Store planer for uken

En ny uke står for døren, og jeg er virkelig klar for alt som kommer. Halve uken er så og si fullbooket, så jeg har både masse å gjøre, men også dager som er satt av til det som skulle måtte skje. Det er ofte at det popper opp avtaler i siste sekund, og derfor gjelder det å ha noe plass i kalenderen. Jeg har vært litt surrete i det siste også, så jeg må hele tiden skrive opp ting, slik at jeg ikke glemmer dem. Jeg må blant annet finne ut hvilket treningssenter jeg skal melde meg inn i denne uken, og hvilken dag jeg skal ta en prøvetime. I tillegg må jeg komme meg til legen med kviseproblemene mine (les om de her).

SLIK SER UKEN MIN UT HITTIL:
Mandag – I dag må jeg ringe legekontoret for å avtale time for å se på kvisene. Det kommer også en snekker på befaring hit for å se på en liten endring som skal gjøres i huset. I tillegg er jeg nødt til å dra og handle tapet og masse utstyr.Vi skal nemlig tapetsere veggen på soverommet!!!

◊ Tirsdag – Denne dagen kommer nok til å gå bort i filming. Vi skal være på farten fra formiddagen og til kvelden, og det blir lite tid til annet, tror jeg. Jeg kan ikke si så mye om filmingen, da det er helt ferskt.

◊ Onsdag – Satt av til lege, trening og møter.

◊ Torsdag – I all hovedsak satt av til studier, da jeg må skrive en oppgave.

◊ Fredag – Jeg er inne på tanken om å ta en tur til Sverige for å handle mat og vin denne dagen. Ingenting er skrevet i stein enda. Det er også mulig jeg må prioritere noe annet.

Lørdag – Denne dagen skal jeg bare ha det gøy! Jeg har booket rom hos Frogner House, og kvelden skal tilbringes sammen med et vennepar! Jeg forteller mer om dette når det nærmer seg. Jeg tror det blir veldig kos!

Søndag – Dette er i utgangspunktet en hviledag, men om været er digg, så håper jeg vi kan spise en god lunsj i Oslo, og kanskje møte et par kjente. Eventuelt kan vi dra hjem og ta med hundene på en frisk tur.

 

Uken er altså både full og ikke full, litt etter hva som dukker opp. 

Vi snakkes ♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg