Store planer for den smarte Aurora

Som mange av dere vet, så er jeg litt som en løk, jeg har mange lag. En av sidene ved meg som ikke alle kjenner så godt til, er min smarte side. Uten denne hadde nok livet mitt vært mye mer annerledes, og jeg aner ikke hvem jeg hadde vært. Jeg kan trekke frem at jeg er flink sosialt, god på å lære bort til både meg selv og andre, en god kommunikator, og ekstremt effektiv. I hvert fall skal jeg bruke litt ekstra av denne siden det neste halvåret til å ta i litt ekstra på studiene. Jeg har brukt ganske lang tid på bacheloren min fordi jeg har studert deltid, og føler at det er på tide å bli ferdig. Neste år er derfor planen å ta 30 studiepoeng, det vil si studere fulltid. Jeg kan avsløre at når jeg har tatt vårsemesteret, er det totalt under ett år med fulltidsstudier, før jeg endelig er ferdig.

Fagene jeg skal ta dette semesteret er læringsperspektiver og pedagogisk sosiologi, Internkommunikasjon og merkebygging og Bedriftsøkonomi. Det førstenevnte faget er et valgfag, og innebærer 15 studiepoeng, så det er litt større. Jeg kommer definitivt til å slite mest med bedriftsøkonomi, for matte er vel noe av det jeg hatet mest på skolen. Allikevel er det noe jeg må gjennom, og jeg kommer til å jobbe aktivt for å få det til. Man må nesten forstå hvordan en organisasjon fungerer på flere måter om man ønsker å jobbe med ledelse, slik som jeg kanskje vil en dag. SKRIK UT om du har noen “hacks” som funker i dette faget. Planen er å rett og slett pugge meg gjennom det, selv om jeg vet at det blir tøft.

Jeg føler liksom at når jeg har fått ferdig utdanningen, kan jeg gjøre hva jeg vil. Jeg kan ha fullt fokus på eventuelle drømmer, få meg “normal” jobb, eller eventuelt ta en mastergrad. Det skal bli gøy å se hva fremtiden bringer, men jeg vet i alle fall at den skal bringe meg mye bra. En bachelor vil uansett gi meg mye innsikt som jeg ikke vil være foruten. Kunnskap er makt, og jeg elsker egentlig å lære. Å vite mye om ting er gøy, og det danner grunnlag for å hjelpe andre, ha sunne diskusjoner, og ikke minst utvikler det deg som person.

Brillene er på, og jeg er klar!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg