Stemningen hjemme få dager før jul

Det er som om alt rundt er blitt så stille. Det er så vidt jeg hører knitringen fra peisen, men ellers er hundene overraskende rolig, og jeg kan ikke se et eneste menneske når jeg titter ut vinduet. Enten er det meg selv som obsereverer mer, eller så er det at en slags julefred har senket seg. 

Jeg vet virkelig ikke om jeg er i julestemning eller ikke. Jeg var i mye julestemning tidligere, men akkurat nå er julekalenderen tom, jeg har fortsatt ikke bakt noe, og huset er tomt for mennesker jeg gjerne skulle ha sett. Det er litt rart, men denne førjulstiden er litt ensom… Egentlig skulle jeg ha planlagt å gjøre litt mer, slik at dagene ble litt mer innholdsrike. Jeg vagler mellom å tenke at det er sunt å slappe av litt, men samtidig mistenker jeg at det gjør meg rastløs og ensom. Hvert eneste år blir jeg veldig følsom rundt julen, og er redd det er akkurat det samme som skjer med meg nå. I tillegg er det mange forandringer i år som ikke har vært tidligere. Vi feirer i nytt hus, i tillegg er det en kombinasjon av mennesker som det ikke har vært før, og det er ikke alt som er helt vanlig. Jeg håper virkelig feiringen blir et fint minne. Herregud, hva er jeg egentlig redd for? 

Jeg er vel fortsatt det lille barnet. Julaften er enormt betydningsfull for meg. Om det ikke er spesielt nok, er det liksom ikke bra nok. Jeg er redd jeg begynner å bli så gammel at jeg blir dårligere på å takle forandring. Det siste jeg vil bli, er en som blir sur og stresset av endringer. Egentlig elsker jeg forandring… Vi har også et bittelite veldedig prosjekt denne julen, for det kommer en person som egentlig ikke feirer jul. Jeg kan ikke si så mye mer enn dette, for personen har ikke gitt meg tillatelse til å fortelle alt på bloggen. Sannelig skal det bli jul, uansett om jeg ikke føler på det akkurat nå… Alt er klart. Vi har maten, gavene, pynten, bordbrikker, servietter, servise. Alt er klart!!! Please, gi meg julestemning!

HVORDAN ER DIN JULESTEMNING?

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg