Staselig besøk, pizza, øl og pølser

I dag er en dag jeg har sett skikkelig frem til hele uken! Denne dagen er helt spesiell, og av den fantastiske årsaken at min bittelille øyesten fyller 10 år! At jeg har hatt Goose i livet mitt ti år er helt sykt å tenke på. TRUST ME, han har virkelig vært der. Jeg fikk Goose da jeg var 16 år. På den tiden var jeg så sykt usikker på meg selv, men jeg hadde en stor kjærlighet til dyr. Jeg hadde hest og red hver dag, og plutselig fikk jeg en syk idé om at jeg ville ha en liten hund i tillegg til hesten. Søsteren min hadde lappen, og jeg fikk overtalt henne til å hjelpe meg å hente den nye hunden min i Oslo. Hun var helt fantastisk som gadd å stille opp for den forvirrede 16-åringen som drømte om sin egen hund… Første gang jeg møtte Goose var han akkurat som meg – litt usikker på seg selv og fant ikke helt plassen sin i valpeflokken. Jeg ble umiddelbart forelsket, og navnet fant jeg fort ut at skulle være Goose – som i Canada Goose, hahahaha…. Jeg blir så klein.

Som jeg sa, så kjenner egentlig Goose meg best av alle. Han har for eksempel kjent nesten alle kjærestene jeg har hatt, og han har vært ved siden av meg alle gangene jeg har hatet livet og kranglet med mamma eller noen andre. Han var til og med ofte med meg på skolen! Det var Aurora i et nøtteskall da jeg var ung – hunder må jo få bli med på skolen, og spesielt om de er kjempesøte og får plass i vesken. Jeg husker jeg hatet en lærer fordi hun mente hun var allergisk mot Goose, noe jeg aldri trodde på… Også har Goose vært der… Alle årene jeg har surret rundt og ikke visst helt hvem jeg har vært, og alle kveldene med mine beste venner der Goose har ment at vi har vært for lenge oppe. Men jeg har også vært der for Goose.. Jeg var der for Goose da han måtte til dyrlegen første gang, og jeg var der for Goose da han fikk bli kjent med hund nummer 2, Holly.. Også kjenner jeg ham så godt, og er så uendelig glad for at akkurat dette lille vesenet har tatt en så stor del av livet mitt. Jeg elsker ham av hele mitt hjerte. 

I dag skal vi feire Goose! Vi får besøk av to andre hunder, Timmy og Martini pluss noen mennesker jeg bryr meg om. Hundene skal spise pizza, sjokolade og drikke øl – alt fra dyrebutikken! Vi “voksne” skal spise pølser og vafler, hehe. Jeg lover å ta masse fine bilder som jeg skal poste her på bloggen i kveld.

6 kommentarer

Siste innlegg