Spørsmålsrunde

Reklame | Affliates

HVA SKAL DU HA PÅ DEG PÅ JULEAFTEN?

ANER IKKE! Jeg skal lage et innlegg om dette, for jeg er nødt til å ta et valg snart…. Jeg vurderer selvsagt  å ha på noe rødt, men samtidig har jeg sykt mange andre antrekk som jeg elsker. Jeg tror i hvert fall jeg skal ha på sorte Louboutins som jeg alltid har til jul inne, de var en gave fra Haakon.

HVORFOR SER TYPEN DIN ALLTID SUR UT?

Dette pleier også jeg å spørre ham om…. Han har et sånt surt uttrykk fordi skjegget skjuler munnen, og han napper ikke øyebrynene. Det er synd at han liker den sure looken, for han ser helt nydelig ut når han smiler. Da ser han ut som en annen person.

HVORFOR MENER DU DET ER HARRY Å RØYKE RULLINGS? DET ER MANGE SOM MÅ RØYKE DET FOR Å HA RÅD TIL Å KJØPE ANDRE TING SOM MAT FOR EKSEMPEL.

Jeg skjønner at å røyke innebærer en avhengighet. Jeg har selv vært avhengig av snus og røyk tidligere. Men helt ærlig… Om du knapt har råd til mat, så synes jeg man bør ta et oppgjør med seg selv, og forsøke å kutte nikotin. Det er fullt mulig, men det krever mye disiplin…. Det er veldig skadelig for kroppen, og jeg synes man må skjerpe seg om røyk er så viktig at dy knapt har mat i hus.

RIBBE ELLER PINNEKJØTT?

Definitivt ribbe. Men personlig liker jeg å ha mer enn bare det. Til jul har vi ribbe, kalkun, juleskinke, medisterkaker, julepølser +++. Jo mer, jo bedre.

HVORFOR BRUKER DU KLÆR PÅ HUNDENE DINE INNE?

Hvorfor bruker DU klær inne? De fryser…..

ANGRER DU PÅ AT DU HAR DRUKKET DEG FULL PÅ TV?

Egentlig ikke. Jeg har jo ikke akkurat ligget med masse folk eller vært direkte søplete. Det å være full er en ting folk gjør hele tiden, og det er ikke noe sjenanse rundt dette. Klart det kan være kleint å se i etterkant, men jeg angrer ikke. Mange morsomme historier kan forteller takket være en vill kveld.

HVA SYNES DU OM AT FOLK SER PÅ PH OG CHARTERFEBER SOM HARRY?

Er det én ting som jeg har lært, så er det at kommentarfeltet til VG ikke bør leses. Å putte alle som deltar i PH og Charterfeber under ett stempel er veldig snevert, da begge programmer presenterer mange ulike personligheter med ulik bakgrunn. Men harry? Javel, Charterfeber vil jeg si er veldig harry på overflaten, men det er derfor det er så gøy. Dette er et rent humorprogram, og selger seg selv på at folk ler, ikke at noen viser sine flotteste sider.

SOM HVEM ER DU KJENT?

Tja…. Jeg er vel for det meste bare kjent som “Aurora Gude”, da jeg både er med på ulike tv-programmer, blogger og er å se her og der. For noen er jeg kjent som en deltaker i Paradise Hotel 2014/18, for noen er jeg kjent for deltakelse et par år i Charterfeber, imens for noen har de kun kjennskap til meg gjennom bloggen min. Det er opp til en hver å vurdere hvem jeg er for dem.

SYNES DU IKKE AT DU HAR BLITT LITT LITE ORIGINAL?

Nei, overhodet ikke. Jeg har kommet dit jeg er i dag fordi jeg ikke er som mange andre. Det jeg får mest skryt for av andre, er hvor spesiell jeg er, og at jeg tør å være meg selv. Det er mulig at å ha blondt hår, bry seg om mote og skjønnhet  ikke er spesielt originalt, men jeg har tusen flere sider enn bare den jålete.

HVOR MYE TJENER DU I MÅNEDEN?

Dette varierer veldig. I forbindelse med større prosjekter får jeg inn mye større summer og. Jeg synes økonomi er litt vel privat, så jeg går ikke ut med konkrete summer. Det jeg kan si er at jeg én måned kan tjene godt over en gjennomsnittlig månedslønn, imens andre ganger kan det være mindre enn en vanlig månedslønn, så det er litt ustabilt. Målet i 2020 er å få litt jevnere innstrøm.

HVORDAN SER DU UT I DAG?

Det er lille julaften, og jeg har på en sort kjole jeg digger, og har rettet håret. På leppene har jeg en av mine favorittfarger. Linker er under bildet.

Link til Leppefarge

Link til kjolen 

1 kommentar
  1. Hei.

   Jeg titter innom forskjellige snappere, og noen ganger følger jeg link til blogg/insta som dere legger ut, men jeg møter ofte noe som jeg ikke skjønner noe av.. Hvorfor tegner dere over bilder, klusser over som om det skal “friste” oss til å gå på linken, jeg rister litt på hodet for det har motsatt effekt, man provoserer bort lesere enn å faktisk gjøre så de ønsker å klikke for å se. Det er så gjennomsiktig og litt sånn “nå tar jeg et bilde og klusser over for så å legge det ut” 😅Hvorfor ikke bare skrive en fristende setning eller to? Uten et bilde som det er klusset over? Det er så ekstremt synlig hva man prøver på 😅 Det er kanskje ikke populært at jeg spør men vet mange andre mener det samme og, ja jeg lurer på hvorfor dere velger å gjøre det?Beklager altså…. Men nå må jeg bare spørre…

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg