Spørsmål og svar: Alder, mer tv?, psykisk syk? +++

Reklame | Aim´n og Farmasiet

Liker du å sole deg?

Jeg var veldig glad i det før, men ikke like mye nå lenger. Jeg er blitt mer bevisst på at det er veldig skadelig og i verste fall kan føre til kreft. Jeg soler meg mye på ferie, men i sommer har jeg kun gjort det et par ganger. Man får mer ut av selvbruning og høy faktor ♥

Hvor kjøper du treningsklær?
Det variere, men jeg synes de har veldig mye fint HER.

Hva skal du i sommer?

Uff, jeg skal egentlig ingenting… Det er noen bursdager, fester og slikt, men ellers tror jeg juli blir ganske stille. Jeg har muligens et stort prosjekt i august, og derfor tror jeg at juli får ha fokus på helse og trening, slik at jeg føler meg bra.

Hvor gammel er du?

Jeg er 28 år, og hadde bursdag 14.juni.

Kommer det ny sesong av Camp Kulinaris?

Ja, det kan virke slik. Det skal bli veldig gøy å se hvem som er med i årets cast, og eventuelt om de klarer å banke ut vår sesong. Vi knuste både seertall + ble nominert til Gullruten. Jeg håper det blir en sesong med mye humor, akkurat som vår.

Hvilken telefon har du?

Jeg har iPhone 11 Max Pro. Jeg har den fordi den har bra kamera, og er mer enn fornøyd. Jeg pleier å bytte hvert år, utelukkende fordi jeg vil ha bedre kamera.

Har du lappen?

Ja. Jeg tok lappen litt sent fordi jeg strøk til å begynne med. Men nå har jeg hatt lappen siden 2015, så tiden flyr.

Tjener Haakon bra som bilselger?

Ja, det vil jeg si. Riktignok tjente han bedre før, for provusjonsordningen var bedre. Men allikevel er det nok til at jeg føler vi gjør mye av det vi vil.

Er dere på husjakt?

Jeg vil ikke si det, men når vi eventuelt bestemmer oss for å selge, så vil vi jo lete etter hus eller leilighet. Vi lengter tilbake til Viken, så vi får se hva som finnes i fremtiden.

Hva er favorittgodteriet ditt?

Jeg elsker Kinder Bueno, Peacemerker og krokodiller. Ellers spiser jeg det meste, uten om sånn gamlinggodteri.

Hvorfor flytter du ikke bare fra bygda om det er så ille å bo der?

Fordi vi eier hus, og det er ikke bare å si opp slik som i et leieforhold. Det er en stor beslutning, og det bør tenkes nøye gjennom og eventuelt bør man ha et nytt hus å flytte inn i. Alt tar sin tid, men jeg skulle gjerne flyttet fortere om det var så lett.

Hvorfor holder du på med håret ditt hele tiden?

Jeg liker håret mitt. Det får masse pleie, og i tillegg drar jeg i det på snap og insta fordi det er en slags gestikulering når jeg snakker.

Hva tror du er årsaken til at folk blir psykisk syke?

Jeg tror at årsaken ofte ligger i feil, mangler eller traumer. For eksempel vil man kunne slite etter å ha opplevd sykdom, død, skilsmisser +++. Som barn kan man også bli preget om foreldrene ikke har stilt opp på “korrekt” måte, og om barnet opplever å mangle omtanke eller andre essensielle ting. Man blir ikke psykisk syk helt uten videre.

Hva er dine mål fra nå og 2 år frem i tid?

Målet er å ha blitt mer etablert innen tv, for det er hva jeg drømmer om. Det beste ville være å få jobbe med langsiktig i et prosjekt.

Er du redd for å ha sterke meninger fordi du er kjendis?

Tja, noen ganger. Det hender jeg tenker at jeg ikke skal si absolutt hva jeg mener, fordi jeg ikke orker så sterke reaksjoner. Jeg holder meg langt unna for eksempel politikk, fordi jeg er for lat til å “stå i det” når alle skal si sin mening.

Kommer du på TV til høsten bortsett fra Charterfeber?

Hehehe. Mulig? Det er faktisk stor sannsynlighet for det akkurat nå, men jeg har ikke 100% oversikt helt enda. Om prosjektet blir noe av vil nok mange bli overrasket.

Hva gir deg aller mest lykke i livet bortsett fra Haakon, hund og hest?

Vanskelig spørsmål, men jeg er lykkeligst når jeg opplever nye ting, er med venner eller når jeg opplever at karrieren min går fremover.

Kunne du blitt programleder?

Ja, dette er en av drømmene mine, og jeg hadde gjort mye for å få det til om jeg luktet en mulighet. Drømmen er å få et mer langvarig prosjekt som programleder, og at jeg kanskje er god på det også.

Bruker du prevensjon, hvilken type?

Jeg bruker cerazette. Utelukkende fordi jeg mister mensen av dem… Jeg hater mensen over alt i verden, så det passer alltid dårlig å ha det, haha. Du kan prøve å se om du kan få bestilt cerazette her.

Ville du møtt Lilly Bendriss for et åndelig møte?

Ja, dette er noe jeg har forespurt å være med på fordi jeg ser så opp til henne. Jeg har veldig lyst til å være med på Lunsj med Lilly eller noe i samme gate.

Hva ville du gjort om du merket tegn til psykiske problemer?

Da ville jeg gjort det jeg har gjort, og det er å rett og slett be om psykolog. Det er veldig viktig å ikke bli gående og kverne for lenge i sitt eget hode, for det kan gjøre vondt verre. En psykolog hjelper deg å se deg selv, forstå ditt eget mønster, snakke om og sette ord på det du føler, føle deg respektert og forstått.

Hvor handler du interiør?

Det varierer, men jeg har blant annet kjøpt interiør hos Sofies Villa, Landstil.no, Posterstore.no, Vital Design, Kalma Interiør og mer. Jeg kjøper etter hvor jeg finner ting som passer vår stil.

Hva er meningen med livet?

Min mening: Ha gjort alt jeg har lyst til, ha elsket så høyt som mulig, følt alt som kan føles og minner som er helt unike og ikke kan kopieres.

Er gutt og vil gå med neglelakk, men tør ikke. Tips til å gi mer faen?

Jeg vet ikke hvor gammel du er, men jeg tenker at du må tørre å være annerledes, for det er en stor styrke, og det vil gjøre deg enda mer spesiell og gi deg selvtillit med tiden. Det fungerer aldri å følge strømmen og være en kopi, tenk heller at det er kult å skille seg ut og heller ikke bry deg om noen skulle mene et eller annet. Vær deg og vis at du tør!

Har moren din et gammelt syn på ting?

Ja, det har hun nok. Generasjonen 50-80 år har nok litt mer gammeldagse holdninger til ting enn hva vi som er 20-40 har.

Hvor mye kostet vesken din, og hvor er den kjøpt?

Hvilken veske? Jeg bruker som regel tre forskjellige, og alle er fra Louis Vuitton. Jeg trenger ikke brette ut om prislappen, den kan man finne ved å google litt. De jeg eier er Speedy 35, Alma BB og Victoire.

Føler du at du bidrar til et negativt kroppspress?

Nei, det vil jeg ikke si. Jeg oppfordrer til å trene og spise sunt, og har ellers ikke mye fokus på kropp. Jeg mener at jeg slik sett er et godt forbilde.

Hva hadde du sagt til Runar om du møtte ham på gaten eller et event?

Da ville jeg nok oppført meg høflig og sagt hei. Selv om vi hadde noen greier på Camp Kulinaris ser jeg ingen grunn til å ikke kunne hilse på folk.

Snakker du fortsatt med Siri, Maria osv fra Paradise Hotel 2014?

Ikke Siri, men Maria var en tur i bursdagen min for to uker siden. Det var hyggelig å se henne igjen! Jeg har mest kontakt med Joachim og Axel fra min sesong, de ser jeg som venner jeg alltid kommer til å ha.

 

Det var alt for i kveld! ♥

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg