Sminkeprodukter jeg nettopp har prøvd som anbefales!

Reklame | Affiliates

God lørdag!

Mange har spurt litt om jeg kan si mer om sminken jeg bruker. Sannheten er at jeg ofte varierer en del, og derfor vet jeg både om produkter jeg “hater”, men også elsker. Det er greit å være litt testkanin, for da blir man mer orientert på markedet og hva man liker og ikke.

Jeg bestilte nylig noen nye produkter jeg ikke har prøvd før, og her traff det godt, for jeg likte alle sammen veldig godt! På bildet under ser dere et ferdig resultat der jeg blant annet har brukt tre nye produkter som dere skal få se nedover i innlegget!

CONCEALER

Makeup Revolution har mye billig, og jeg synes noe er bra derfra. I går fikk jeg testet en veldig rimelig concealer. Den har fristet lenge på grunn av prisen, men så har jeg stått over fordi den nesten virket “for billig”, om dere skjønner? Allikevel prøvde jeg meg nå.. Det viktigste for meg er at produktet dekker godt, lysner, sitter godt og ikke er oljete. Helt ærlig likte jeg denne skikkelig godt, men jeg bestile den en anelse for lys, men det gjør ikke noe siden den var så rimelig! Da husker jeg det til neste gang. På bildet av meg under her har jeg kun den på steder jeg vil lysne og dekke, og jeg hadde ikke trengt foundation om den ikke var så lys, men bare litt pudder.

LEPPER

Denne fargen var veldig fin på! På nett så den ikke like “rosa” ut. det gjorde meg ingenting, for jeg likte fargen godt, og den føles myk og god på leppene. Den er veldig fin tilhverdags – med litt ekstra farge, men også til fest. Den fikk virkelig leppene til å poppe. Jeg har den i en annen farge fra før av.

PUDDER

Det var også på tide å prøve et nytt pudder, og jeg likte dette ganske greit. Det var ganske gjennomsiktig, men fortsatt mattende. Et greit pudder til daglig bruk. Det er kanskje ikke så dekkende og matt at man bruker det til festsminke, men det er fint til en mer naturlig look på dagtid.

ANSIKTSRENS/SMINKEFJERNER
Denne er også helt ny hos meg, og den har virkelig overrasket positivt. Huden føles så utrolig “klar” og ren etter jeg har brukt den, og den er derfor perfekt før man skal forberede huden på å sminkes. Det er jo greit at det er rent der du skal begynne, og ikke masse rare rester av ting. Jeg anbefaler den virkelig!

 

Håper noen av disse produktene faller dere i smak ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg