Slutte med alt…

Helt siden jeg begynte å blogge på fulltid har jeg hatt både opp- og nedturer. 

…. men aldri før har jeg slitt så mye med kreativiteten som jeg gjør nå. Jeg har som mange andre fått en slags depresjon av å være stucked i denne corona-boblen, og det går ut over humøret, hjernekapasiteten og følelsen av mening og hensikt. Jeg har søkt meg til ting der jeg kan utfolde meg og der jeg er “best”. Jeg har endt med å male nesten hele etasjen vår, og i tillegg har vi fått helt nye møbler. Den kreative siden min trengte påfyll, og siden det ikke kom fra omverden, så begynte jeg å se meg rundt… I tillegg har jeg nok en gang i livet søkt meg tilbake til hest og ridning. Nesten hver eneste dag drømmer jeg meg bort til hvordan det ville vært å ha egen hest. Men vet du hva det krever? Det krever masse penger, forutsigbar hverdag og mye tid. Et liv med hest innebærer at jeg tar en “vanlig” jobb, og at jeg ikke bare kan reise på innspilling når som helst, og kreativiteten i meg ville drukne av å være så dypt inne i en slags boble.

I det siste har jeg fått en slags tanke om at jeg kanskje bare skal gi meg snart? Man tjener ikke sykt fett av blogging, og det krever at man har mye selvdisiplin og kreativitet. Det er derfor jeg har tenkt at jeg må mer over på andre plattformer, for jeg tenker at blogging på en måte holder på å dø litt ut. Men om du lurte… Nei, jeg kommer ikke til å slutte. Jeg er veldig glad i denne hverdagen og rollen, men jeg må utvide kanalene mine og flytte litt på hvor jeg legger mest energi. Planen er egentlig å reise på en ferie og være “borte” i én uke, men dere vet jo at det ikke går, for det er frarådet å reise om dagen. Jeg har ikke hatt ferie på ett år nå, så det hadde vært nydelig å bare lade seg selv. Det er ikke ferie for meg å tusle rundt hjemme, det gjør meg rastløs og tar fra meg inspirasjonen. Jeg er ALLTID inspirert når jeg reiser bort. Jeg har så lyst til å kunne ta litt fri på et inspirerende sted og bare samle sykt mye idéer, for så å bare lage sykt mye bra materiale når jeg er tilbake.

Tanken på en A4-hverdag skremmer livet av meg, og det kan vel være at jeg aldri ender opp med å kjøpe meg hest eller få barn – og sånne ting. Jeg er for rastløs og fri i sjelen min, og jeg har det til og med med å flykte fra det jeg er glad i og mennesker jeg liker, bare fordi jeg fort kan følge meg bundet fast og fanget. Jeg aner ikke hvorfor jeg er blitt sånn, jeg bare har lært å lese mine egne mønstre.

 

Og her sitter jeg… Sykt melankolsk på en fredag kveld og vil ingenting.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Selv om jeg ikke har det slik det selv, kan jeg virkelig forstå hva du snakker om! Jeg har alltid vært litt durasell kanin og rastløs… Men har roet meg mye, mer og mer de siste årene. (Jeg blir 36 år i år) Hva med å lage deg et moodboard? Med drømmer og mål for de neste 2 årene, 5 år etc.? Hva vil du? hva må du gjøre for å komme dit? delmål? hva er du villig til å ofre? hvilke folk trenger du å ha med deg? Visualiser drømmene og målene dine, og hvordan vil du egentlig leve? Håper jeg satte i gang noen tanker hos deg, fine! Klem! <3

  2. Må bare si en kommentar til snap, hvor du rir denne hesten du har på for.
   Helt forkastelig å se at du rir med sporer😠 påføre et dyr unødvendig smertet på den måten😳😠 å ikke kom med noen unnskyldninger på dette, for det er IKKE NOE positivt ved sporer! Jeg blir rett og slett kvalm og forbanna når jeg ser sånt!!
   Du som liksom skal være så «dyreelsker»😏 det kan du stappe opp et viss sted!!😡
   Selv er jeg utdannet innen naturlig hestehold, og flere kurs bak meg med b.la hvordan det er for hesten ved bruk av sporer/pisk etc.. Dressur idretten burde vært lagt ned!!
   Men å se denne videoen, gjorde at du sank laaaangt på minus siden!!😤

   1. Du burde virkelig sette deg inn i hva du snakker om, noe du tydelig ikke gjør her utifra kommentaren din.
    Disse sporene er konstruert slik at de ikke skader eller gjør hesten noe vondt-såpass strengt er det og i tillegg for de som bruker sporer vet hvordan de bruker de slik at hesten ikke får det vondt. Er kun dyktige ryttere som bruker dette og hadde hesten vært plaget av det så hadde det vært merkbart av hesten, rytter og folk rundt og gjort noe med det. Så slapp av, Aurora er tydelig en god rytter og før du faktisk er rett for et dyrt, så bør du være rundt det og ikke minst ha en moden samtale med eier/rytter osv.

    Ellers, ha det fint på 17-mai folkens:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg