Slik sprer du kjærlighet rundt deg

Etter innlegget i går, har jeg innsett at følelsene mine rundt det jeg skrev handler om kjærlighet.

Kjærlighet er i mine øyne vår største motivasjonsfaktor, og det er dette som er drivkraften vår. Når jeg ser, får eller opplever kjærlighet, føler jeg meg fullkommen. Jeg tror at dette er grunnen til at jeg selv sliter med å ta del i former for uthenging av andre på nett. Jeg kan forstå at folk er uenige, ikke har fått ting de har krav på og så videre, men å henge ut noen over internett, synes jeg er litt slemt… Det er også stor forskjell på hvordan man vinkler ting for å holde de seriøse. Debattene som pågår er av personlig karakter, og det er derfor det ikke er ok. Hadde det vært dønn saklig og ikke av affekt, ville det kanskje fungere greit.

MEN HØR HER DA! Det er snart Valentines, altså en dag der vi skal markere kjærligheten til hverandre! Allerede i dag er du i stand til å gjøre noe fint for andre, og det må ikke koste så stort å gjøre en forskjell. Det er på tide å spre litt kjærlighet istedenfor hat. Her er mine tips for at du og andre skal føle seg bra i dag:

♥ KOMMENTÈR DE TRE NESTE BILDENE PÅ INSTAGRAM

Siden vi er i en verden der SoMe tar mye tid, benytt anledningen til å spre litt kjærlighet til noen. Plukk ut de neste tre bildene du får opp på instagram, skriv så én fin kommentar på hvert av bildene. Prøv å skriv noe du oppriktig mener.

♥ SEND EN ENKEL SMS
Sms kan fort bli romantisk, for vi bruker det ikke like mye som før. Velg tre personer som er viktige for deg, for eksempel moren din, kjæresten din og bestevennen din. Send dem alle en kort melding hver med for eksempel “Husk at jeg er glad i deg”, “Du er verdens beste mamma”, eller “Du er det fineste mennesker jeg vet om”. Det er bare å være kreativ.

♥ SKRIV EN FIN MELDING TIL EN KJENT PERSON

Det finnes ikke noe bedre enn å få fine meldinger fra fremmede. Når jeg får meldinger fra dere blir jeg oppriktig glad, nesten så jeg får tårer i øynene. Velg en kjent person du beundrer og send en fin melding. Selv om du kanskje ikke får svar med en gang, kan det hende du bidrar til å løfte personen.

♥ ØNSK ALLE DU MØTER EN FIN DAG

Istedenfor å bare si “hade” til fyren i kassen på Kiwi, bussjåføren, kollegaen din, de på treningssenteret eller andre, ønsk dem en fin dag! Smil til dem, og vis at du mener det. Tro meg, det blir lagt merke til! Et smil og oppmuntrende ord kan snu på folks humør.

♥ SPRE KOMPLIMENTER I FLENG

Om du er på skole, arbeidsplassen eller med venner. Spre komplimenter! Er noen fine på håret? Har noen fine sko? Har noen et pent smil? SI DET! Det skal sååå lite til for å glede noen, så benytt deg av anledningen til å lyse opp dagen til andre rundt deg.

Jeg håper disset tipsene er noe dere kan ta i bruk. Husk at kjærlighet avler kjærlighet. Jo mer du sprer det rundt deg, jo mer av det får du tilbake. Dropp å være kritisk og negativ, og omfavn kjærligheten rundt deg. Alle disse tipsene er gratis, så det er bare å sette i gang ♥

Bilde fra i høst. Skjørt og topp fra Vero Moda.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Så sant! Det er så nydelig å spre kjærlighet! Og godt å få kjærlighet! Akkurat det er vel noe vi aller fleste er enige om! Så ja, det må vi gjøre mer av, heeelt klart! Det er en ARENA vi kan vi spille på lag alle sammen! 👏 (En av få tydligvis) Jeg synes du er et fint menneske, Aurora! OG morsom! Ha en fin dag! Klem! ❤️

   1. Jaa, rart alle er enige, men fortsatt sprer mange hat isteden 🙁 <3 Tusen takk! Ha en fin dag du også! jeg skal i alle fall spre litt kjærlighet i dag <3

  2. For et nydelig innlegg❤️ Tusen takk for fantastiske tips og inspirasjon Aurora. Du har så hjertelig rett og det er ikke tvil om at vi både bør og trenger å bli flinkere til å spre kjærlighet. Både til de vi kjenner og vilt fremmede❤️ Ønsker deg og dine en herlig dag videre🥰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg