Slik overlever jeg i disse dager

Reklame | LYKO

Det er ingen tvil om at coronaviruset har snudd ting på hodet… 

Det er plutselig ikke vanlig å gå på restaurant, feste, shoppe, reise eller dra på kino. Med andre ord er det ganske stressende for en som elsker å se andre mennesker og omgivelser. Riktignok har denne formen for karantene gitt meg ny inpirasjon. Bare for å ha sagt det: Jeg er ikke i karantene, og er helt frisk. I det siste har jeg fått en kløende trang til å skape noe, utvikle og få ting gjort. Jeg har meldt meg opp til maksimalt med studiepoeng til eksamen, og jeg har funnet prosjekter her hjemme som jeg ikke trodde kom til å bli satt i gang før til sommeren. Jeg har altså funnet opptil flere overlevelsesstrategier slik at det ikke blir så ille å være inne så mye.

DETTE HAR JEG GJORT:

Fått pakke i posten fra Lyko!

Det er sykt bra at posten fungerer som den skal… Håret mitt er en eneste krise om dagen, så jeg må bruke hårkur hver gang jeg dusjer det. Derfor var det supert å få en pakke levert rett i postkassen i dag! I tillegg trengte jeg litt nye sminkebørster, favorittfoundations og leppefarger. Dette var dagens høydepunkt, haha. Linker ligger under bildet.

//HÅROLJE// HÅRKUR // FOUNDATION 1 // LEPPEFARGE 1// FOUNDATION 2// SMINKEKOSTER//

PUSSET OPP!

Haakon og jeg har vært helt ekstremt flinke. Totalt har vi malt et toalettrom, gangen, en mellomstue, og i dag har jeg malt en vegg på kjøkkenet helt alene og smålig begynt å male selve kjøkkeninnredningen. Plutselig blir det litt ekstra hyggelig å være hjemme, for det er liksom litt nytt. I tillegg blir det gøyere å mikse og matche når flere rom henger mer sammen. Vi har malt veldig mye med fargen “antikk grå”.

Før:

Etter:

TATT VARE PÅ HUDEN!

Nå som jeg er mye mer hjemme er jeg flinkere til å gi huden litt ekstra pleie og pusterom. Jeg har kjøpt dette settet, og det gir masse c-vitamin og glød. Huden elsker å få puste litt, så jeg gir den mye mer sminkefri tid, og jeg lar meg selv slappe av, så huden ikke blir helt gåen. Alle delene i settet fåes kjøpt hver for seg, om du ønsker å prøve noe av det,

VI HAR SPIST MYE GODT

Det er nesten litt flaut å innrømme, men siden coronakrisen startet har jeg nesten blitt ute av stand til å spise sunt. Jeg rett og slett trøstespiser. Derfor er det blitt mye mat jeg eller holder til helgene, spesielt mye pasta. Pasta er virkelig det beste i verden…. I tillegg har jeg spist mye mer mat og snop her og der. Dette passer kanskje dårlig sammen med at jeg ikke trener i disse dager. Jeg kommer til å se helt annerledes ut om lockdownen varer særlig lenger., haha.

JEG HAR BADET!

Av en eller annen grunn har jeg badet nesten daglig. Badekaret har virkelig fristet de siste dagene fordi det blir så fort kaldt på kveldene. Jeg elsker jo å bade, og det er så nydelig å gjøre når man vil slappe av. Jeg blir stiv i kroppen av å sitte så mye stille, så da er det godt med lange varme bad!

 

Så… Hva driver du med i disse dager?

11 kommentarer

Siste innlegg