Slik lager du en perfekt valentinesdag

For meg er valentinsdagen en perfekt anledning til å dele all kjærligheten du har på innsiden til en bestemt utvalgt. Bare ta det med ro… Om du ikke har kjæreste kan du spre gode følelser til din beste venn, for kjærlighet finnes i alle ledd av oss, også i forholdet til venner, dyr, familie og for eksempel kollegaer.

Så hva kan man gjøre? Om du er som min kjæreste, Haakon, så er denne dagen supervanskelig å planlegge, og du har null idé om hva du kan gjøre. Heldigvis er jeg her for å hjelpe alle som trenger det. Da unngår du en skuffet kjæreste, men ikke minst får du og kjæresten en nydelig dag sammen.

SLIK KAN DAGEN SE UT:

♥ Start dagen med det helt elementære. Frokost på sengen eller pent dekket på bordet med levende lys og selvsagt friske roser (Husk favorittfargen h*ns). La gjerne vedkommende tro at “that´s it, og det skjer ikke mer. Nyt frokosten og si gjerne noen pene ord om kjærligheten du har til den du liker.

♥ Be h*n stelle seg fint, og gjør det samme selv, for nå begynner moroa. Dere må jo gjøre noe gøy! Her er mulighetene uendelige. Hva med dagspa for to? Noen kommuner har stengt, andre ikke. Om ikke kan dere reise opp til et nydelig sted enten på fottur eller ski, eller kanskje gjøre noe så koselig som å ake sammen? Husk å pakke ned hyggelige ting. Kakao, kvikklunsj, sjampanje? Sørg for et sted med utsikt eller noe annet vakkert.

♥ Kom dere så hjem. Ha klart en form for gave. Enten booker du et bord på en bra restaurant, eller så slår du til med et hjemmelaget måltid og dekker bordet og tenner masse lys. Gaven kan for eksempel være et smykke, et antrekk til restaurant-besøk, en ting h*n har ønsket seg lenge, parfyme eller andre ting som kan fremstå romantiske. Gaven gis til dessert. Om du ikke har råd til så mye kan du også lage en liten goodiebag med litt sjokolade, vin og et brev med en kjærlighetserklæring.

♥ Kvelden er ikke over. Dette er kjærlighetens dag. Nå skal sjampanjen åpnes, og du bør ha dine viktigste ord spart til nettopp nå. Hva er det fineste du føler for personen? Si det rett ut, og åpenhjertig. La personen vite dine innerste og vakreste tanker. Med levende lys, sjampanje og favorittmusikken deres kan kvelden nytes. Lag gjerne en spilleliste på forhånd med musikk du vet din utkårede vil elske å lytte til.

♥ Sørg for å ikke glemme denne dagen, for den markerer kjærlighet. Ofte kan vi gå i mønstre der vi tar hverandre for gitt, og da kan kjærligheten visne. En dag som valentinesday minner oss på hva vi har, men det er også viktig å erkjenne kjærligheten ellers også. Alle tingene jeg har nevnt kan gjøres som en spontan overraskelse i en ellers vanlig hverdag.

Hadde det ikke vært for corona skulle jeg siktet høyere. Å booke en overraskelseshelg til Paris eller et annet spennende sted ville virkelig vært perfekt. Mulighetene for å reise er begrenset, så da må vi se på hva vi har i nærheten. Naturen er virkelig vakker om dagen, og derfor gjelder det å nyte den.

 

PS: Husk å sende litt blomster og sjokolade til mammaen din på søndag, for det er jo faktisk morsdag også…

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg