Slik kan du finne lykke

Jeg er en skikkelig lykkejeger om dagen. Jeg jobber hardt med å finne ut akkurat hvilke ting som gjør meg lykkelig, og hva som kan gi meg en boost i hverdagen. Jeg har fulgt en del gale veier en liten stund, og har derfor måttet jobbe med å finne tilbake til den ekte Aurora. Det er litt spesielt, for 2018 var et ganske kjipt år, imens 2019 har vært helt fantastisk. Livet har så klart kontraster, men av mine egne ønsker, så har mye gått i oppfyllelse. I går vil jeg si at jeg oppdaget en veldig viktig brikke til lykke. Å være på Tusenfryd brakte frem barnet i meg – og barnet Aurora, hun var ganske lykkelig. Jeg følte meg så sykt bra i går. Jeg smilte og lo hele tiden, og jeg følte plutselig at det ikke fantes noen grense for glede.

Vi mennesker er egentlig ganske enkle, på den måten at barndommen vår ofte gjør oss til den vi er på mange måter. Derfor kan en veldig enkel kilde til lykke være å finne tilbake til barnet i oss – i hvert fall det lykkelige barnet. Hva gjorde deg glad da du var liten som du også kan gjøre nå? Prøv det nå, og se om det kan ligge noe i det. Jeg har funnet ut at adrenalin kan få frem veldig mange gode følelser i kroppen min, så jeg kommer til å oppsøke mye mer fart og spenning i fremtiden.

Noen ting du kan gjøre for å oppleve spenning:

Dra på Tusenfryd! (Eller en annen fornøyelsespark). Dette kommer til å være min ungdomskilde for alltid. Jeg skal aldri slutte å dra dit, og jeg skal alltid tørre å ta de sykeste attraksjonene.

♥ Dra på VR-verden. Det er blitt veldig populært å dra på sentere der du får på deg VR-briller og får oppleve alt fra å spille spill, kjøre racerbil, ta berg og dalbane og så videre. Jeg har ikke prøvd dette enda, men herregud, jeg har så lyst!

♥ Lacerworld! Om du er med noen venner er det sykt gøy å dra på Lacerworld. Du får på deg en drakt, også får du et laservåpen. Man deler opp i lag, og det er om å gjøre å skyte hverandre i en mørk labyrint. Dette vekker virkelig opp pulsen.

♥ Go-kart! Jeg har ikke prøvd dette enda, men alle som har gjort det, elsker det jo. Jeg tror virkelig man kan få litt fart i kroppen ved å sette seg ned og kjøre.

♥ Hoppe i strikk eller fallskjerm. Jeg vet faktisk ikke om jeg er så tøff at jeg hadde tatt sjansen på dette, men en side av meg roper JA. De som har gjort dette sier jo at det virkelig er en opplevelse, og at det gir et sykt kick. Jeg tror jeg må prøve det en dag!

I hvert fall synes jeg det er gøy å kjenne på at man lever, for det setter litt farge på hverdagen å føle på kroppen at den er i stand til mer enn å se på tv, gå på treningssenter og jobbe. Om vi utsetter den for litt spenning, kan vi kjenne på følelser vi ellers ikke får, og det kan gjøre at vi lærer litt mer om oss selv. I tillegg er det fint å gjøre slike ting med en partner eller venn, fordi vi knytter sterkere bånd ved å oppleve ting der følelsene våre er veldig sterke.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg