Slik har jeg pyntet til jul!

Å lyse opp en ellers trist tid føles godt. Derfor kravlet jeg opp på loftet forrige helg og fant frem julepynten! Vi har ikke så mye rødt/grønt, men mest sølv og grått, fordi vi ikke har sånn typisk julete stil. Jeg er sannelig glad i glitter, men rødt er litt for hardt etter min smak.

Selv om vi har brukt mesteparten av pynten føles det ikke helt klart enda. Jeg tror at det hjelper litt når vi får kjøpt bittegrann til, men også når det er julekalendere og desember er kommet. Jeg har sykt lyst på en sånn slags karusell med små tivolihester og sølvglitter – om dere skjønner hva jeg sikter til. Jeg har også sett at noen har tog i sølv under treet, og det er jo dødslekkert!

I dag er den første julegaven jeg har kjøpt til noen kommet, og jeg gleder meg til å pakke den inn og legge den under treet. Gavene gir også masse julestemning.

Det er mye å se frem til nå, og jeg gleder meg så mye til desember begynner! Da skal vi se på julekalender, telle ned til flyttedagen, julaften og sikkert andre koselige begivenheter! Allerede nå på lørdag skal jeg få fikset julenegler hos flinke KS Negler og Velvære i Tønsberg. I midten av desember har jeg frisørtime sånn at jeg er lekker på håret igjen til jul og nyttår.

Jeg håper dere også gleder dere like mye til jul, familie, kjærlighet og en koselig kveld! Jeg krysser fingrene for at ikke mange blir sittende alene denne julen, det er så trist å tenke på ♥

Her ser dere litt av vårt hjem pyntet til jul:

Det er så koselig på kveldstid!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer
  1. Hei. Så fint dere har det. Ser at mange pynter til jul litt tidligere i år. Jeg liker heller ikke å ha så mye nisser og rødt. Jeg lurer litt på hva treningstightsene du bruker fra Famme heter? Synes de ser veldig behagelige ut. Er de det? Og er de normal i størrelse?
   Håper dere får en fin adventstid☺️ Du er morsom å følge på snap. Fint å høre noen som er ærlig og sier det som det er. Og som også kan ha dårlige dager. Veldig spennende med flytting, lykke til💛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg