Slik gikk det hos dyrlegen


Jeg hadde med meg Goose til dyrlegen i går, fordi han den siste tiden har vært veldig hissig og irritert. Han har spesielt knurret på den yngste av hundene her. Jeg håpte på at bare kan være at kastrat-chipen går ut, og at det ikke handlet om store smerter, og i verste fall en oppdagelse av noe jeg ikke visste om. Goose er 10 år, og har tidligere vært litt stiv i kroppen, i tillegg til at han har patellaluksasjon i knærne bak. Han har levd fint med dette, og heldigvis sluppet operasjon. Dyrlegen har riktignok nevnt at det kan oppstå fare for at Goose deler av livet sitt kan bli avhengig av smertestillende, da knærne ikke kommer til å bli bedre, i verste fall verre.

Jeg hadde heldigvis ingen vond magefølelse da jeg gikk inn til dyrlegen. Jeg hadde med meg Toby også, fordi jeg synes Goose er et bra forbilde for ham når det kommer til å ta det med ro hos dyrlegen. Toby kunne erfare at det ikke bare er kjipt hos dyrlegen, i og med at han bare var med som gjest. Goose var kjempesnill med dyrlegen, og lot henne tøye og bøye på rygg og nakke. Hun nevnte at han kanskje et litt stiv i nakken, men ikke noe som skulle være av alvorlig grad.

Heldigvis fant ikke dyrlegen noe umiddelbart. Jeg var jo ikke selv 100% sikker på at det virkelig er noe galt, men det et fint å være på den sikre siden. For å se om det har noe for seg, har Goose fått en litt sterk smertestillende kur som han skal gå på. Forhåpentligvis er det bra for ham, og det tar bort eventuelle vondter i kroppen hans. Det et også betennelsesdempende, om han har noe slikt på gang. Goose fikk sin første kur i går, og virket veldig rolig og fornøyd. Jeg merket spesielt at han ikke var så hissig, og at han var rolig og ikke spent i kroppen.

Jeg krysser fingrene for at Goose er god som ny i løpet av dagene som kommer. Skulle det ikke hjelpe, må jeg vurdere større utredninger i form av blodprøver, røntgen og så videre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg