Slik går det å ikke spise…

Det er allerede onsdag, men jeg føler på meg at det var hardere å kutte så mange karbohydrater fra kosten enn hva jeg trodd. Jeg spiser masse mat, men kjenner at energinivået er noe lavere, i tillegg til at jeg har hatt litt hodepine. Jeg vet ikke om dette har noen sammenheng, men jeg tror det. Jeg har slitt en del med at jeg ikke blir mett på samme måte, men det går liksom bra. Jeg skal fullføre denne uken med stil, for det har tvunget meg ut av faste mønstre, og det er alltid sunt å prøve seg på noe nytt. På bildene ser dere de tre hovedmåltidene jeg har hatt hittil denne uken Det første er stekte kalkunpølser med kålrotstappe, babymais og salat. Under der ser dere en frokost med mandaring, egg, yoghurt og bringebær. Det nederste bildet er fra middagen jeg lagde på mandag, oppskriften finner du HER.

All maten har smakt godt, og jeg har bevisst handlet inn alt for én uke, slik at jeg ikke skal sprekke. Jeg har noen mandler og valnøtter tilgjengelig, som kan brukes i matlaging eller som bittegrann snacks, da de inneholder mye som er bra for kroppen, i motsetning til mye annen snacks. Jeg er glad for at denne idéen kom på banen, for jeg tror kroppen min trenger mye mer næring enn hva jeg har gitt den i perioder. Det sier seg selv at potetmos med kjøttboller ikke akkurat gir så mye næring, men heller en metthetsfølelse som tilfredsstiller meg.

Hittil vil jeg anbefale andre å gjøre det samme som meg, fordi det er en bra utfordring. Den har fått meg til å løfte blikket for flere alternativer til middag, og forhåpentligvis gjør dette meg til en bedre kokk. Som alle vet, så er jo ikke jeg noe talent på kjøkkenet, hehe (HEHE).

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer
    1. Det er helt normalt å få hodeverk ved å kutte karbohydrater,men det går over! De som går på lavkarbo opplever ofte hodepine istarten når de begynner på dietten 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg