Slik forandret livet mitt seg

Jeg tenkte fortelle dere en historie… Dette er historien om hvordan mitt liv skulle forandre seg totalt, og som til syvende og sist har plassert meg her jeg er i dag. Det gikk opp for meg da jeg tenkte meg litt om, og lurte på hvordan jeg egentlig har endt opp slik. Akkurat nå har jeg bare gått all in og satset på det jeg har lyst til. Etter jeg tok dette steget er jeg ikke redd for noe, og om jeg få en drøm, så tør jeg å satse på den. Før var det så mange ting som stod i veien, bare fordi jeg ikke hadde guts nok til å hoppe ut i ting.

Vel, jeg har aldri vært redd for å skille meg ut, og jeg har alltid vært en drømmer. Alltid har jeg håpt at livet skal snu, og at et eventyr plutselig setter i gang. Og det gjorde det, men det har med mange tilfeldigheter å gjøre. Min historie begynte i 2013 da jeg og en venninne tilfeldigvis skulle på byen og vorset med et par tidligere PH-deltakere via en felles venn. Denne kvelden ble jeg så full at ja… Det kan les av nå, men det ble tidlig kvelden på meg, hehe. Dagen etter tok jeg en tur ut og spiste is med en av personene vi hadde møtt dagen før. vedkommende fortalte meg masse om hvordan det hadde vært å være med på Paradise Hotel, og hva dette hadde gjort med h*n som person. Jeg forsto umiddelbart at PH ikke bare er idioter, men også fullt av unge som bare vil ha et eventyr og lære om seg selv. Jeg ble faktisk ganske inspirert etter å ha møtt denne personen, og bestemte meg for å søke selv.

Av 6000 søkere var jeg en som fikk lov til å være med. Jeg var overstadig beruset av lykke den dagen mannen fra castingen ringte og sa jeg skulle reise til Mexico 06.januar 2014. OMG. Jeg var sååå glad, og så sykt giret. Sammen reiste vi fem spente jenter som alle sikkert håpte på vårt livs eventyr. Jeg fikk mitt eventyr, og jammen var det et eventyr som endte på den beste måten mulig. Jeg vant hele greien, og de “slemme” tapte. Jeg kunne vel ikke hatt en bedre deltakelse. Heldig som jeg var, så fikk jeg jo til og med en Mexicotur til i 2018. Deretter var jeg på tur til Gran Canaria sammen med venninnen min, og i år…. Hittil kan jeg ikke si noe, annet enn at det blir gøy, og at dette blir et slags vendepunkt til det positive. Bare vent!

Tenk at én samtale skulle påvirke meg slik den gjorde og føre meg hit? Helst siden jeg var liten har jeg drømt om at livet mitt skulle være noe spennende og på utsiden av boksen. Her er jeg, lever ut drømmene mine. Kanskje de ikke er noen annens drøm, og at dette i andres øyne ikke er å få til noe. Men for meg er jeg akkurat der jeg vil være (bare at jeg ikke bor i et slott). Jeg er takknemlig hver eneste dag for at jeg har tatt enkelte valg, til og med valg som har gjort meg upopulær hos noen. Livet er ikke ment for å etteleve andres forventinger, men du skal gjøre akkurat det DU vil!

Bildet av meg og Svein bruker jeg fordi han er en av de få personene jeg har møtt i min vekst de siste årene som har bidratt til å gi meg økt styrke og motivasjon. Alt han gjorde var å si noen få ord, men disse ordene har brent seg inn i hjernebarken! 

 

PS: JEG HAR KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM NÅ! DU KAN VINNE SOLTID HOS BRUN OG BLID (REKLAME)!

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg