Slik fikk corona ødelagt julen

Jeg var så takknemlig tidlig på julaften, for jeg tenkte på hvor heldig jeg var som skulle ha en del samlet hjemme, og at alle var friske. Jeg gledet meg til å dekke bordet, servere god mat og se søstrene mine, kjærestene deres og nevøene mine. Vi skulle ha en kjempefin kveld med god mat, et dryss av gaver og hygge.

Det ble en koselig feiring, men noe skulle faktisk ødelegge planen… Jeg hadde nettopp vært på graven til pappa og tent lys, og skulle stelle meg og begynne med maten. Plutselig får vi høre at den ene nevøen min er blitt syk… Skikkelig syk med feber og lå rett ut. Først må jeg innrømme at jeg reagerte med å bli oppgitt og irritert, men etter hvert måtte jeg jo bare innse at det var tryggest at de ikke kom. Dermed ble juleselskapet redusert fra 10 til 5 gjester, og det synes jeg var veldig trist. Jeg gledet meg sånn til å se barna til jul, for de gir så julestemning.

Dermed måtte vi omgjøre oppdekningen og forberede oss på en roligere feiring. I tillegg fikk vi gitt litt mat til de som ikke kom – gjennom vinduet, for de hadde jo plutselig ingen julemiddag da de egentlig skulle feire hos oss. De rakk dessverre ikke få med seg ribbe, men det ble heldigvis både kalkun, julepølse og mer attpåtil.

Som nevnt hadde vi en fin feiring, og jeg fikk veldig fine gaver i år. Maten var god, alle var glade, og jeg fikk sett den andre søsteren min som er gravid – og innsett i enda større grad at jeg skal bli tante til en liten jente til våren. Det var mye å være takknemlig for, for det er så vondt å tenke på de som faktisk har hatt feiringer helt alene på grunn av corona, eller de som har mistet noen i julen.

En positiv ting er at nevøen min heldigvis ikke har corona, og vi har flyttet inn i leiligheten nå. Livet blir snudd på hodet nå, og vi gleder oss til en fin nyttårsfeiring med en veldig god venn av meg.

Håper dere andre også hadde en fin feiring ❤️

 

3 kommentarer
    1. Kjipt når sånt skjer… Bra at det ble en fin julaften, tross sykdom. Jeg har hatt en nydelig feiring med nærmeste familie i et par dager nå. Kjempe fornøyd. Fortsatt god jul til dere <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg