Skremmende mål for denne uken

Jeg merker virkelig at det er på god tid for litt juleferie. Jeg er sliten, demotivert og lei av bagateller. Jeg har likevel sagt til meg selv at jeg må holde ut til nyttår, for neste år skal bli så bra. Visste dere at det i dag er bare to uker igjen til lille julaften? Det er helt sant. Tiden flyr i rekordfart. For å ikke bli helt vimsete, må jeg sette meg noen mål for uken, slik at ting ikke blir glemt eller hoppet over.

♥ Levere skriftlig innlevering i faget Kreativitet, innovasjon og nytenkning. Hadde jeg visst at dette faget hadde en ufordragelig kjedelig avslutningsoppgave før eksamen, så hadde jeg revurdert det… Jeg må selv finne frem til en bedrift. Deretter skal jeg vurdere metodene bedriften jobber med kreativitet på, om det er støttet av pensum. Innleveringen er på 10-15 sider…. Jeg sliter skikkelig, for de fleste bedrifter skriver ikke åpent om hvordan de jobber med kreativitet på nettsidene sine. Uansett må jeg bare få skrevet denne oppgaven innen 19.desember – altså ti dager til.

♥ Trene minst 4 ganger. Jeg er sykt godt i gang med treningen, men merker en eller annen barriere som skremmer meg. Jeg tror at forrige uke satt en demper på grunn av litt mye stress. Jeg må bare komme meg gjennom dette. Nå trener jeg jo annenhver gang styrke og cardio, og jeg merker det er tyngre å trene styrke om jeg bare gjør dette to ganger i uken.

♥ Vaske, rydde, eventuelt ommøblere. Jeg blir fort lat, og vinterslappheten er ute etter meg. Huset skulle vært vasket ordentlig, og jeg er lei av hvordan det ser ut her. Det frister veldig å ommøblere, men jeg er litt usikker på hva jeg kunne gjort for å snu alt på hodet. Jeg liker egentlig ikke måten sofaen og tvén står på. Problemer er at løsningen i huset er litt, rar, og begrenser mulighetene med mindre man har ganske liten sofa – noe vi ikke har..

Det som plager meg, er at disse målene er litt kjedelige. Jeg har selvsagt annet å drive med enn dette, men det er tingene jeg bare må få gjort, slik at livet mitt fungerer. Jeg plages om jeg ikke trener nok, får levert inn oppgaven, eller om det ser ut som en svinesti her… BLÆH! Monday, let´s do this.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg