Skal vi by?

Sist vi la inn bud på en leilighet var jeg 100% sikker, og jeg var supergira på at det var et sted jeg ville ha.

I dag har vi sett på to leiligheter. Egentlig skulle vi bare se på én, men endte med å se på to, fordi det var to som lignet en del som var til salgs, og de lå i samme bygg. Ulempen med disse leilighetene var at det ikke ligger noe særlig sentralt til. Man må kjøre et lite stykke for å komme dit fra Drammen og Asker, og veiene var ikke superbra. Dette har gjort at jeg har holdt igjen litt med å titte, fordi jeg ikke var sikkert på om området i seg selv var aktuelt.

Sånn ellers? Den ene leiligheten var i seg selv perfekt for oss. Den hadde sykt fin utsikt mot Lierdalen(?), ok størrelse, 2 soverom slik at jeg kan ha garderobe, stor inngjerdet hage til hundene og stor uteplass. Det var mye bra, virkelig. Den andre leiligheten var lik i utforming, men var ikke like oppgrader – altså måtte den ha blitt pusset opp litt, og den hadde noen trær som blokket for utsikten og en svært hekk rundt hagen istedenfor gjerde. Heldigvis hadde vi sett den andre leiligheten og hvordan det kan se ut om man hadde oppgradert litt ting. Såå? Jeg tror nok at jeg hadde villet by umiddelbart om vi hadde bestemt oss for at beliggenheten er god.

Så dette er spennende. Vi må ta en skikkelig vurdering på om beliggenheten er godkjent… Vi ønsker heller ikke mellomfinansiering, og vi har jo ikke solgt her enda, dermed må et tidlig bud legges inn med forbehold. Hele greien blir jo litt komplisert. Nå må jeg uansett skikkelig i tenkeboksen, for jeg har en eller annen tiltrekning til Lier-området, men samtidig vil jeg ikke ende med å kjede meg ihjel NOK EN GANG. Det er jo derfor jeg ikke trives der jeg bor nå. Dette må grundig vurderes, og ikke minst må jeg vurdere å se om det også dukker opp noen andre interessante leiligheter snart som ligger mer sentraltg.

Time will show.

SÅ stresset blir jeg av alt dette bolig-greiene.

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

 

1 kommentar
    1. Digger stilen din Aurora. Si ifra om du er i Drammen igjen en dag. Kan vise deg rundt om i byen som jeg kjenner like godt som egen bukselomme. hoihoi

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg