Siste nytt om oppussing!

Vi bestemte oss ganske raskt for at leiligheten må ha nytt gulv. Det gamle er 18 år gammelt, og i en farge som vi ikke liker, og i tillegg passer den ikke interiøret vårt. I tillegg var de fleste veggene i stue og soverommene gule, og gult er ikke så kult om du spør meg, hehe. Det kunne vært fint med en annen interiørstil enn vår, men jeg ville ikke fått det til å fungere. OG EN ANNEN TING… Leiligheten har vært røyket i, og lukten går ikke bort med mindre vi får pusset opp overflatene, spesielt de gamle tapetene og gulvet.

Jeg har enda ikke bestemt meg for farger. Inntil videre beholder vi det grønne i gangen, men i stuen må jeg finne på noe kult. Jeg tror nok vi går for noe lyst og friskt, og jeg er inne på tanken om å faktisk få til litt lyserosa et sted, og kanskje hvitt eller grått. Det blir lettere å se når gulvet er på plass.

Akkurat nå er hele stedet en byggeplass, for gulvene ble startet på i dag, og jeg har brukt masse tid på å dra av tapeter. Deretter må jeg sparkle bittegrann der det er hull etter skruer og eventuelt hakk.

Altså har vi nok å drive med.

Slik så det ut før jeg begynte å rive i tapetene i dag. Som dere ser er det bittegrann gulv igjen å fjerne, fordi det nye ligger i pakker over. Men det er en grei jobb å få gjort.

Som dere ser, så strekker gulvet seg rundt i hele leiligheten, også inn på soverommene.

Her er restene fra lister og gulv. Dette må kjøres på dynge i morgen. Det blir en kjedelig jobb å bære alt ut, men da har jeg en unnskyldning for å kanskje droppe trening i morgen, hehe.

Vi mangler også en del lys, så vi må finne ut hva vi gjør med lamper etter hvert. Dette skal vurderes til helgen. I mellomtiden har vi noen lamper som eventuelt kan henges opp for å lyse opp litt.

Her ser dere en bit av det nye gulvet. Som dere ser vil det lyse opp noe enormt! Jeg er derfor giret på litt lyse vegger også, for å få en litt minimalisme inn, og heller ha mer detaljer i møbler, bilder og interiør.

Slik så det ut FØR vi fjernet alt av gulv og lister!

Hva tenker dere? Er det håp? Jeg gleder meg sykt til gulvet er på plass!!! Og det SKAL bli ferdig før jul ♥

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

6 kommentarer
  1. Åååh litt av eit prosjekt dere holder på med, men husk på hvor fint det kommer til å bli når dere er ferdige:) Stå på!
   Hvor stor er leiligheten forresten? 🙂

  2. Hva heter gulvet farge navn og hvor er den kjøpt fra? Fint om du legger ut med navn og info så slipper man å spørre.

  3. Dere begynner i feil ende, bør ta vegger event tak FØR gulvet! Gulvet ser lyst og fint ut, lykke til med oppussingen 😄🤶🏼

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg