Seksuelt trakassert hver dag

En skulle nesten tro at mange på Snapchat ikke vet at appen omfattes av norsk lov, og at det bare er fritt frem…. Jeg tenkte først at jeg skulle dele litt screenshots, men så innså jeg at jeg bare utsetter dere for akkurat den samme møkka som jeg selv går gjennom hver dag. Jeg har heldigvis ganske tjukk hud, og jeg trykker bort alle penisene, og jeg svarer ikke på seksuelle meldinger. I tillegg blokker jeg en god del som sender vulgære og uhyggelige meldinger.

Det verste jeg får er så klart folk som gjør ulike ting med sin egen kropp (Jeg snakker selvsagt om onani o.l, til og med colaflasker inn i endetarmen), men jeg fikk faktisk en creepy melding her om dagen om noen som sa at de har sett inn vinduet mitt når jeg er alene hjemme, og deretter tilfredsstilt seg selv. Den gikk jeg faktisk ikke på, for jeg bor jo langt ute i tyttebæråkeren, så jeg tviler på at noen har giddet å reise helt hit. Allikevel var det ubehagelig. Jeg kan heller ikke ta et varmt bad uten at noen sender ekle meldinger om at jeg må vise mer av meg selv. Og ellers? “I want to eat your pussy” – altså at de vil spise av underlivet mitt… Jeg får så mange rare meldinger hver dag at jeg har sluttet å åpne alt på snap, og det er kjipt, for det er så mange fine meldinger der, men jeg har nærmest fått fobi mot fremmede peniser og cheesy meldinger. Fysj.

Jeg synes det er ille at enkelte personer tror at Snapchat er en kanal der du uten konsekvens kan sende onani, seksuelt trakasserende meldinger og andre forstyrrende bilder og videoer til andre. Jeg har ikke åpen konto for å motta sånt, jeg har åpen konto for å kommunisere med følgere og publikum, fordi jeg blir glad av det! Men på grunn av disse folka er jeg skeptisk hver gang en snap skal åpnes, med mindre jeg kan kjenne igjen et brukernavn som ofte skriver, og som jeg vet kommer i fred.

Det er ok å ha fetisher og like andre for sitt utseende, men det er jo ikke greit å sende all mulig seksuell atferd og creepy meldinger til folk du ikke kjenner! Hadde jeg villet se pikk hadde jeg bedt om at folk sendte det, liksom. Make it stop. Jeg tenner ikke på det.

Pleier du få mye av dette, eller har du lukket profil?

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

7 kommentarer
  1. Huff, så utrolig ekkelt og skummelt. Jeg hadde blitt livredd av slike creepy meldinger. Men..du bør jo anmelde de verste hvertfall for dette er jo ikke greit😞 Spesielt når noen sier de er utenfor der du bor.. Ikke bare bare å være kjent når dette er noe av baksiden altså. Ønsker deg alt godt🥰

  2. Huff, så utrolig ekkelt og skummelt. Jeg hadde blitt livredd av slike creepy meldinger. Men..du bør jo anmelde de verste hvertfall for dette er jo ikke greit😞 Spesielt når noen sier de er utenfor der du bor.. Ikke bare bare å være kjent når dette er noe av baksiden altså. Ønsker deg alt godt🥰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg