SÅ MYE DRAMA!

 

Dagen er gått, og det er sjelden jeg er mer fornøyd med søndagen enn dette ♥. Jeg har vært i stallen en tur og fått trimmet meg, så gårdsdagens synder er for lengst glemt – nesten. Jeg ønsker ikke å henge ut noen som helst, men jeg kan fortelle at det var sykt mye drama i går. Det var to personer som var sterkt uenige i visse ting, og det startet med at den ene lagde en skikkelig scene, litt etter min mening helt unødvendig, men sånn er det kanskje med det meste av drama? Hele kvelden ute i går gikk ut på å lappe sammen morora og forsøke å håndtere en ganske slitsom situasjon der vi endte med å bli frarøvet muligheten til å komme oss hjem, nettopp på grunn av personen som lagde drama.. Dette er det sykeste jeg har vært med på på lenge. Jeg er allikevel rørt over hvordan jenter er når de faktisk drar hverandre opp, da er de virkelig helt fantastiske ♥

Det aller kleineste var snappene jeg hadde filmet på toalettet, haha. Jeg var litt bedugget og satt ut, og følte for å sette ord på alt som foregikk. “Heldigvis” var ikke jeg temaet i alt som skjedde, men jeg hadde en rolle der jeg ikke bare kunne fjerne meg fra situasjonen. Det var også en venninne av meg som hadde det veldig kjipt, og da er det “Chicks before dicks” som gjelder. Man etterlater ikke en kvinne i nød… Og i hvert fall ikke når hun ikke hadde gjort noe galt. Hele situasjonen vi var i eskalerte helt. Det var til og med fyllekjøring inne i bildet, og vi ble nødt til å ringe politiet og rapportere dette. Ufattelig trist at sånt skjer, og at noen velger å sette andre og sitt eget liv i fare på den måten. 

Jeg skal uansett prøve å legge dette bak meg, men det kan være at jeg må passe på å støtte opp om noen skulle trenge meg, og det setter jeg høyt. Alle kan gå på en smell i blant, men det hender også at ting ikke blir bedre, og at man må velge å gå videre en annen vei enn tenkt. Life is a mystery box, no one knows what comes next. 

5 kommentarer

Siste innlegg