Rykter om meg: Sant eller usant?

Reklame | NA-KD

Jeg slang ut en utfordring til følgerne mine på snapchat der jeg ba om rykter som jeg kan bekrefte eller avkrefte! Jeg ble faktisk litt satt ut av noen av disse ryktene, og jeg tenker at verden må være et crazy sted i og med at enkelte rykter blir satt til livs…

 

♣ JEG HAR HATT SEX MED NOEN FRA CAMP KULINARIS

Vel… Sannheten er nok at dette ikke stemmer. Det ville først og fremst vært sært fordi jeg har kjæreste, men i tillegg er ikke dette et program der noe av mentaliteten er særlig seksuell. Jeg tror det skulle ha måttet sykt mye til for at noen av deltakerne skulle gjøre noe sånt.

♣ JEG HAR IKKE LENGER HEST

Dette kan jeg bekrefte at er sant. Jeg hadde riktignok ikke egen hest, men en slags fóravtale. Jeg sluttet fordi jeg innså at tiden ikke ville strekke til noe særlig til i tiden fremover. Jeg hadde en avtale som ikke lønnet seg økonomisk eller tidmessig, da jeg ble forlangt å jobbe veldig mye mer enn hva man gjør når man har én hest. Jeg måtte for eksempel møkke fire paddocker, koste hele stallen, fylle flere høynett, vaske bøttene og fylle vann til alle hestene osv. Det ble rett og slett urimelig, da jeg i tillegg betalte noen tusenlapper i måneden. Om livet mitt blir mer A4 en dag, så vil jeg kjøpe egen hest.

♣ JEG BLIR FREMSTILT DUMMERE ENN JEG ER PÅ TV

Dette er sant! Jeg har jo selvsagt flere sider ved meg selv enn de dere ser på tv. Jeg er et veldig oppegående og godt fungerende menneske, og dette kan flere som kjenner meg bekrefte. Men greia med TV er at det er underholdning, og da spisser de ofte inntrykket av meg mot en litt blåøyd og mindrevitende blondine som bare bryr meg om sminke og hår. Sannheten er at jeg ha sykt mange flere lag, og er ganske smart.

♣ JEG BLE VOLDTATT AV FAREN MIN

Virkelig? Hva slags “rykte” er dette?? Heldigvis er ikke dette sant, men her synes jeg dere tråkker litt langt. Om dette var sant ville det kanskje ikke vært så aktuelt å slenge med i et muntert blogginnlegg… I alle fall kan jeg fortelle at barndommen min var helt fantastisk, med unntak av at pappa døde av kreft da jeg var ti år. Dette medførte at jeg hadde en stor sorg å bære som barn og ungdom, og dette er antakelig det som har gjort at jeg ble litt annerledes.

♣ JEG HADDE SEX I VELDIG TIDLIG ALDER (før 16 år)

Dette er usant. Jeg hadde det første gang da jeg var 16 år, altså helt vanlig alder å debutere i. Jeg ble liksom ikke ungdom før jeg ble 16 år. Før dette var jeg bare opptatt av hester og å gjøre det bra på skolen. Seksualitet var noe jeg lenge opplevde som kleint, skummelt og rart. Jeg slet også litt med dårlig selvbilde, som gjorde at jeg ikke tenkte at gutter likte meg.

♣ JEG HAR TRØBBEL I FORHOLD TIL MAT 

Jeg kan vel si at dette er litt sant. Jeg har alltid hatt litt vanskelighet med å balansere kosthold, fordi det alltid ligger en tanke bak i hodet om at maten defineres som sunn eller usunn. Jeg var nok ekstra ille da jeg var yngre og ikke brydde meg om konsekvensene dårlige matvaner hadde for kroppen. Nå vet jeg såpass at å for eksempel slutte å spise kun vil skade meg, og derfor er den gyldne middelveien å spise sunt. Jeg synes også at det er vanskelig å for eksempel trene kun for å ha god helse, for det er lett å fokusere på at det handler om utseende.

 

Nydelig hvit blondekjole finner du HER.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar
    1. Rystet og sjokkert over hv enkelte kan få seg til å komme med, det er både ondskapsfullt og uhyre barnslig. 👎

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg