Prinsesse i forrige liv og stor forandring!

Reklame | Famme.no

Heisann!

Dette har hittil vært en veldig interessant dag. Jeg hadde ventet ganske lenge på en time jeg booket i januar hos en klarsynt, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle være. Egentlig skulle jeg ha tenkt mer over hva jeg skulle snakke om og spørre om, for jeg fikk anledning til å stille spørsmål i tillegg temaet som jeg allerede hadde tenkt meg. Jeg ville snakke litt om livet og min mening her på jorden, og jeg ville få innblikk i litt mer om hvem jeg er. Jeg valgte å snakke med klarsynt fordi jeg føler at psykologien av og til setter grenser for noen ting man lurer på. Mange av dere vet jo fra før at jeg er ganske interessert i det åndelige og det vi ikke alltid kan sanse selv.

I løpet av timen fikk jeg greie på noen veldig spennende fakta. Blant annet har jeg i flere tidligere liv vært veldig veldig velstående og pen, og jeg har fått ting servert på sølvfat, og det kan tenkes at jeg har vært typ kongelig eller adelig. Er ikke det artig? Ikke rart jeg fortsatt er så glad i fine ting og litt vel materialistisk til tider. Riktignok fikk jeg vite at DETTE livet ikke bare skal handle om disse tingene, men jeg er kommet tilbake for å faktisk få opp øynene og vise dypere sider av meg selv enn i tidligere liv, og rett og slett leve ut mitt innerste vesen. Jeg fikk til og med innspill til hva dette kunne se ut til å innebære, og jeg ble faktisk inspirert. I tillegg til dette ble jeg informert om ting jeg kan gjøre for å åpne kanalene mine og mitt indre øye mer, slik at jeg kommer nærere intuisjonen min og hvor jeg skal hen.

Etter timen følte jeg meg bra. Selv om svarene om livet til syvende og sist ligger i meg og ingen andre, så er jeg mer nedpå jorden og klar for å leve livet mitt videre. Jeg ble inspirert til å finne mer av mitt indre og der jeg kommer til å bli lykkeligst. I tillegg tenkte jeg forsøke å lære meg å lese tarotkort, noe som virkelig virker spennende. Jeg har allerede bestilt litt i posten, så får vi se om jeg faktisk klarer å bruke dem til noe med tiden.

Og vet dere hva jeg endelig fikk gjort? Jo, jeg kom meg på trening. Siden vi flyttet til Lier har sentrene vært stengt, og da de åpnet igjen forrige uke opparbeidet jeg meg en lang dørstokkmil full av unnskyldninger og dårlig viljestyrke. I dag sa jeg til meg selv at det faktisk BARE er gode grunner til å komme seg på trening. Man får sunnere helse, både fysisk og psykisk, og jeg føler meg mye bedre med meg selv. Jeg var på lang vei inn i pizzaen og ostepopens verden, men nå ble jeg klar for sunnere vaner igjen.

Jeg valgte et sett fra favorittene mine fra Famme, og dere kan bruke “auroragude-20” for 20% avslag hos Famme.no. De har råbra treningsklær i mange fine farger og fasonger. Jeg trente et ganske lett program for å overleve de neste dagene, men formen var bedre enn jeg hadde trodd, sikkert fordi jeg har ridd litt igjen og pusset opp masse, så jeg har ikke vært så passiv som jeg trodde. Endelig er jeg i gang igjen, og kan fortsette å jobbe mot målene jeg setter meg.

Vi blogges ♥

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

4 kommentarer

Siste innlegg