Premierefest på Wallmans!

Reklame | Nordicfeel // Invitert til Wallmans

Leppestift HER.

Dere lurer sikkert på hva jeg drev på med i går, for det var jo masse snapper og “party” midt på en vanlig onsdag. Jeg ble superglad, for litt tilbake fikk jeg invitasjon til Wallmans sitt premiereshow! Jeg har vært der en gang før, og elsket virkelig showet, så jeg gledet meg masse. Jeg hadde også +1, og tok da med meg Erlend Elias, og han var minst like giret som meg!

Antrekket for kvelden var en blazerkole fra NAKD med sorte sko og den nyeste vesken fra Louis Vuitton. Det var også iiiiiskaldt, så jeg tok på en svær mørkebruk fuskepels for å være sikker på å ikke fryse ihjel.

Leppestift HER.

Hvor skal jeg begynne? Om du har vært på Wallmans før, vet du hva jeg snakker om. Det er TIDENES dinnershow. Man blir servert 4 nydelige retter, god drikke, og jeg må si at servitørene også er helt fantastiske. På Wallmans er det nemlig slik at servitørene står for showet også! De danser, synger og lager helt fantastisk steming. Jeg var IKKE den eneste som ble rørt til tårer i går. Dette er multitalenter av et helt eget slag, og jeg var så vidunderlig glad for å få æren av å se premieren på høstens show.

Det var mange kjente fjes på festen, og jeg følte meg så heldig som kunne være på en slik tilstelning igjen. Reglene for smittevern var veldig strenge, og det var ikke lov til å mingle ved bordene. Den eneste sjansen til å snakke med andre var å gå ut, eller være heldig og støte på noen på toalettet. Apropo ble jeg så sykt strastruck, for jeg fikk hilse på Lilli Bendriss for første gang, og jeg er jo så vanvittig fan. Det oppsto en følelse av æresfrykt og maksimal kleinhet da hun plutselig stod ved siden av meg på do. Jeg var dødsklein… Men det er lov å håpe hun husker meg til neste gang, og at jeg da er mer talenem. Haha.

Leppestift HER.

Oslo stenges ned ved midnatt, så vi kom oss i seng til ganske grei tid. MEN…. Det skjedde noe helt sinnsykt med Erlend og meg, men det tenkte jeg kanskje skrive et eget innlegg om. Budskapet er at man aldri må bli med fremmede hjem! Dere skulle bare visst….

Tusen takk, Wallmans! 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg