PLASTISK KIRURGI, HEST(?), RØYKER +++

Disse ryktene skal bekreftes eller avkreftes….

JEG HAR FÅTT HEST/SER ETTER HEST

Skulle gjerne ha sagt at dette er sant, men jeg har ikke kjøpt meg hest, og er heller ikke på leting etter en. Derimot har jeg en dialog i gang på en hest jeg kan ha på halvfór, som ikke da er min egen. Jeg håper virkelig at dette kan bli noe av, og skal snart prøve den igjen. Det er tydelig at jeg brenner for å være med hest, og min plan B i livet er å få meg en “kjedelig” jobb og dermed ha mer fritid og muligheter til å ha helt egen hest.

JEG HAR FILLERS I LEPPENE

Jeg tok fillers i leppene før, men har sluttet. Jeg fant ut at det egentlig var litt tullete. Man kler som regel det man er født med. Jeg klandrer allikevel ikke folk for å gjøre sånt, men oppfordrer ikke til å begynne, da mange blir ganske avhengig og blinde på når det er nok. Se for eksempel programmer som Ex On the Beach og Paradise Hotel, der det stadig er tilfeller med veeeeldig mye lepper. Det er lett å bli blind på det. Selv tok jeg alt for mye, og har heldigvis ikke noe særlig igjen i leppene nå.

JEG HAR TATT PLASTISK KIRURGI

Dette er for så vidt sant. Men jeg har ikke gjort noe med rumpa, slik som noen skrev på yolo. Jeg har silikon i puppene, og har hatt det siden 2014. Det kommer nok en dag jeg enten tar det ut eller gjør dem mindre, da jeg også føler det var en greie der og da som jeg bare ville ha, men som jeg ikke lenger har mye behov for. Pupper er bra, men det er ofte jeg misunner de med mindre, haha.

JEG VANT PARADISE HOTEL

Dette er riktig. Nå er det jo søren meg gått noen år, men jeg vant PH i 2014. Da var jeg 21 år og levde livet. Jeg angrer selvsagt ikke på at jeg ble med, i og med at jeg vant. Jeg slapp kulen, og om du er interessert i å se hvordan det gikk for seg, er klippet, kan du se på klippet under.

JEG BOR SAMMEN MED MAMMA

Mange tror dette, men dette kan jeg avkrefte. Vi har kjøpt et hus som generasjonsbolig, og derfor bor vi i samme hus. Vi har hver vår inngang, kjøkken, bad, stue… Alt. Så vi har hver vår etasje, og lever atskilte liv. Det er en lang historie bak hvorfor det ble sånn, men det er ikke min oppgave å dele her på bloggen.

JEG RØYKER OG SNUSER

Heldigvis kan jeg avkrefte dette. Jeg sluttet å snuse for to år siden, og jeg sluttet med røyk i … tja? 2013, tror jeg. Å røyke eller snuse fraråder jeg alle, og det er helt tullete å begynne med. Røyking dreper, og snus kan i verste fall gi kreft. Haakon snuste også en stund, men klarte å slutte i fjor. Det krever en del, og mitt beste råd er å bruke onico, som er nikotinfri snus, det fungerte virkelig for meg.

JEG HAR IKKE BLOGGET LENGE

Nei… Jeg har blogget på fulltid i ett år nå, så det er egentlig ikke lenge. Derimot har bloggen eksistert siden 2014, og jeg begynte å blogge litt da jeg var 16 år, haha. Da tok jeg masse bilder og hadde det artig, men det ble aldri noe seriøst. Bloggen jeg startet i 2014 har vært en del av og på, men nå er den altså min jobb i tillegg til litt tv.

JEG HAR EGENTLIG MØRKT HÅR

Ja, dette stemmer. Jeg har “mørk blond” som farge, og den ser ganske så mørk ut mot min ettervekst. Jeg synes min naturlige farge er kul, men jeg er blitt så glad i å ha det lys blondt. Til tider har jeg hatt baylage, og synes det også er kult å ha ettervekstfarge. Jeg har grodd den en stund igjen nå, og vurderer å beholde litt av bunnfargen.

JEG HAR HATT SUGARDADDY

Haha. Jeg har aldri hatt det…. Jeg har vært sammen med Haakon en stund nå, og har heller ikke før vårt forhold hatt noen mann som kjøper gaver eller gir penger mot.. ja, tjenester. Jeg har moralen for høyt opp til å gjøre sånt. Vi jenter må ha litt mer selvrespekt enn som så, og jeg synes det er helt sykt at noen er villig til så mye greier bare for en veske eller lignende.

 

5 kommentarer
  1. Syns igrunn det er noe interessant at noen kan tenke at du har, eller har hatt sugardaddy. Det krasjer liksom noe med det bildet jeg har bygget opp i hodet mitt av det den siste tiden ihvertfall.

   Ps: den PH-sesongen du var med i. Jeg HÅPER sånn at den blir lagt ut igjen på Viaplay en dag sånn at jeg også kan få sett den 😊

   1. Haha, ja… det synes jeg selv også er merkelig!

    Det hadde vært gøy å se sesongen igjen, samtidig som jeg har vokst en del, haha. Mye kleine minner😀

  2. Din sesong på PH var jo den beste. At to som hatet hverandre i stedet fant ut at “hey, hvorfor ikke danne egen allianse?”, og bare vinne hele shiten. og toppa det hele med kulekastet. morsomste! de siste sesongene har vært kjedelige…

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg