Planene gikk i dass + rabattkode

Reklame | Bubbleroom

Planene gikk virkelig i dass i dag… Haakon og jeg tenkte vi skulle gjøre noe annet enn å gå tur, for det gjør vi hver eneste dag. Derfor fikk jeg idéen å ta med hundene i en park, slik at de kunne ha sosialisert seg litt. Tanken slo meg at det var stengt, men så tenkte jeg at folk sikkert holder avstand, så det går nok greit. Vi kjørte til Tønsberg og ble møtt av tydelige skilt som fortalte at det var stengt inntil videre på grunn av corona-viruset. Jeg ble ordentlig oppgitt, men skjønte jo at det bare er sånn. Vi endte isteden opp med å gå en runde ved messeområdet isteden, men der var det sykt mye mennesker – mer enn det ville ha vært i en hundepark. Uansett fikk vi i det minste gått en tur, og hundene var fornøyde. Toby fikk hilst på en enorm hund, og han var ganske modig til tross for sine to kilo.

Resten av dagen vet jeg ikke hva skal gå i…. Det er ikke mye utvalg i aktiviteter, så vi ender nok opp foran tven. Vi har nettopp sett ferdig “Locke and Key” på Netflix – den var SYKT bra. Sterkt anbefalt for oss som liker litt magi. Nå kan det hende vi skal gi “The Society” en sjanse. SKRIK UT om du har serieanbefalninger. Jeg liker sci-fi, eventyr og typ Gossip Girl og Pretty Little Liars + skrekk.

 

En opptur er at jeg fikk en pakke fra Bubbleroom med nye klær! Kjolen under kan dere kjøpe her. Du får den også i lysegrønn og mørkeblå. Min favorittfarge er gammelrosa, så er det sagt, hehe. BRUK KODEN “GUDE10” FOR 10% RABATT PÅ ALT HOS BUBBLEROOM! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

22 kommentarer
  1. Heia! Den sjokoladefondanten og bringebærsorbeten du laga på CK så nyydelig ut! Vet du om oppskriften finnes noe sted?? 😁

  2. Kan du prøve å ha litt mer mimikk i ansiktet når du prater. Er så irriterende å se på deg for du er så «stiv» i fjeset når du snakker. Beveger liksom bare munnen.

   1. Sist du kommenterte her inne mente du at jeg så mandig ut og hadde stor nese. Generelt sett virker du altså ikke noe hyggelig, og ikke en jeg er villig til å endre meg for. Om utseendet mitt provoserer deg, bør du kanskje slutte å besøke profilene mine.

   2. Mona… ta deg en bolle, skaff deg et liv, eller rett og slett kikk i eget speilbilde og beundre at noen kunne bli så utrulig stygge på innsiden, som det du viser med dine komme tarer. Jobb med egne feil og mangler👊

   3. Du kan ikke komme med ønsker om hvordan Aurora skal forandre seg! Noen har mye mimikk, noen lite, vel!?!?
    Sånn er det bare, og sånn SKAL det være!

   4. Det å kommentere på denne måten er direkte ufint. Til ditt forsvar så tenker jeg coronakarantene har gjort sitt, og at du har fått brakkesyke. For da kan man være litt rask på «avtrekkeren» og begynne å se feil på alle. Noen ganger når man får en tanke, så burde man tenke litt over den, prossesere den og tenke en gang til, om dette virkelig er noen vits å skrive. Håper dette er din forklaring på dine kommenterer. Men hvis det IKKE er sånn, så burde du jaggu slutte å følge personer du bare finner feil på. At du GIDDER å bruke energi på å skrive DRITT! Har du ikke noe konstruktivt å si, så hold kjeft! Vi har alle forskjellige utseende, og det å kommentere det, er så lavmål. Håper virkelig du er helt PERFEKT, for det burde du være, når du kommenterer på denne måten.
    Du Aurora, er ei flott og god jente, som vokser i mine øyne, for hver gang jeg ser story’n din på snap og leser innlegg her på bloggen. 👍🥰. You rock girl.

  3. Du er bare snill og god du Aurora 😘😘 Slike kommentarer burde man holde seg for god til å skrive. Man trenger ikke å ytre alle tanker ! Sletter og blokkerer eventuelle dritt kommentarer på min insta. De har ikke noe der å gjøre 😘 Ta vare på de fine vofsene og mannen din 🥰 Klem

  4. Hei.
   Hvis du liker dramaserier kan jeg anbefale «a million little things» som ligger på TV2 Sumo.
   Og «This is is» på Amazon prime video.
   Jeg syns de er veldig fine.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg