Pimp my kitchen

Siden vi flyttet inn, har vi gått og fundert på hva som kan gjøres med ulike rom og områder i huset. Greien er at stueområdet var fint pusset opp med kalde toner i grått og med blå hint. Derfor har vi valgt å innrede ned sølv, speil og grått, fordi det etter vår smak er fint med mange ulike gråtoner. Man kan også putte inn de fargene man ønsker, for grått går til det meste. I alle fall er resten av huset, altså kjøkken, gang og bad innredet i gule og varme toner. Jeg synes at det derfor bærer preg av å ikke være helt ferdig over alt… Vi har jo pusset opp litt på soverommet for at det skal stå til temaet vi har i huset, og det hjalp veldig. Et rom vi bruker vanvittig mye, er jo kjøkkenet. Av merkelige grunner er benkplatene i gylden eik, noe som ser gammelt ut, og som ikke står til resten av huset. Jeg har gått og glodd på disse platene i det uendelige, og har til slutt fått nok. Vi har en stor jobb foran oss med å male kjøkkenet, for det har en del slitasje i lakken. Vi tenkte male det helt hvitt, eventuelt grått, men vet ikke helt enda. Det vi brukte hele gårsdagen på, var å fikse slik at benkplatene ble gråtonet, istedenfor gyldne. Dette gjorde et skikkelig løft, for kjøkkenet fremstår mye renere og lysere! Vi er veldig fornøyde. Jeg kan love at det ikke var enkelt, men vi gjorde vårt beste. Om man ser nøye, kan man oppdage et par steder at vi virkelig ikke bør jobbe som håndverkere, hehe. Alt i alt ble det skikkelig lyst og fint, og det blir sykt chill å få malt resten av kjøkkenet. Som dere ser på bildene er malingen i typ eggeskall-gul. En forferdelig farge, og det er flere områder der det er skallet litt av. Vi håper å få tatt tak i dette prosjektet fort, men nå er i alle fall benkene mye finere.

FØR:

Dette bildet er fra prospektet. Jeg har ungått å ta noen særlige bilder av kjøkkenet fordi vi har villet forandre litt. I alle fall er dette den pene utgaven der eiendomsmegleren har kost seg med lys og litt retuasjering. Dere ser at benkene er gyldne, og aT skapene ikke er hvite, men ja…

 

ETTER:

Helt ærlig synes jeg bildene jeg selv tok gir et bedre inntrykk av kjøkkenet enn bildet over. Det virker som at de som tok bildet over har forsøkt å skjule at benkene er i akkurat den fargen… Huset vi bor i er opprinnelig fra 80-tallet, så det vil på en måte ta tid å få ting 100% fresht. I tillegg går det jo også på smak. Kanskje de som bodde her før likte gylden eik, fra alt jeg vet. Slik ser det ut nå! 

Som sagt må selve kjøkkenet males, men det gjorde sykt mye for helhetsinntrykket å få bort alt gulskjæret. Det minner meg nesten om noen som har bleket håret, og at det ligger gule toner og ødelegger for resten, hehe. Nå er jeg supermotivert for å sakte, men sikkert begynne å male her og der! Det kommer til å bli sykt smuud.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg