Personer som gjorde 2019 bedre

Jeg har selvsagt mange jeg er takknemlig for at er i livet mitt. Jeg tenkte plukke opp de som jeg tror har påvirket og hjulpet meg mest på ulike måter. Noen av dem er nye bekjentskaper som jeg er sykt glad for å få ha fått, imens andre har vært der for meg ganske lenge. Dette året har vært veldig spesielt, og jeg føler for å hedre de som har gjort litt ekstra for at jeg skal ha det bra.

Joachim

Dette fantastiske mennesket kom inn i livet mitt i 2014 og gjorde alt bedre. I 2019 har vi vært mye mer sammen, og det er jeg så glad for. Dette er en person som ALLTID spør om tingene som bør snakkes om, og som husker alle detaljer, og følger opp deretter. I tillegg har vi hatt mye gøy. Man skulle nesten tenke at vi var et par, men vi er bare verdens beste venner. I 2019 har det vært avgjørende for meg å ha en venn som er flink til å spørre og grave litt ekstra i hvordan jeg har det, og jeg er virkelig så takknemlig. Vi har også vært på noen festligheter sammen, der det både har vært kleint og kjempegøy. Jeg håper at 2020 bringer oss inn i enda flere fine eventyr, og at alle våre drømmer blir oppfylt!

Sofie

Dette er at av mine nye bekjentskaper som jeg ikke så komme, men som jeg er veldig glad for. Sofie og jeg er på mange måter ulike, men om man graver litt, så har vi funnet frem til noe spesielt og vakkert – og virkelig unikt. Jeg digger denne jenta, og jeg håper hun også digger meg. Vi møttes på Camp Kulinaris, og fant virkelig tonen. Sofie er nesten som en storesøster. Jeg kan snakke med henne om alt, og i tillegg er hun veldig underholdende – hun er tross alt komiker. Jeg har også lov til å ikke le av alle vitsene hennes, men det er også noen av vitsene hun forteller som får meg til å ligge på bakken og le meg ihjel. Nhnh. Tusen takk for at jeg fikk bli kjent med deg, Sofie!

Erlend Elias

Enda en person som ikke kom unna hjertet mitt, er Erlend Elias. Vi møttes også på Camp Kulinaris. Hvem skulle trodd at et kjøkken på Portør kunne skape så fine relasjoner? I alle fall har Erlend og jeg sykt mye til felles. Vi har opplevd noen ting som bragte oss sammen da vi begynte å bli kjent. I tillegg er vi begge litt av noen divaer, selv om Erlend er en av de få som er enda råere på dette enn meg, så er han bare en dødskul person som er stolt av sin identitet, og som i mitt tilfelle inspirerte meg til å være mer meg selv. Han er virkelig en nydelig fargeklatt som ikke er redd for å skille seg ut. Jeg er sykt takknemlig for å ha blitt kjent med ham, og gleder meg til nye eventyr i fremtiden!

Haakon

Haakon har virkelig vært min bauta dette året.  Året har hatt mange opp- og nedturer, og uten Haakon hadde virkelig ikke ting vært de samme. Takket være ham har jeg jeg kunnet følge drømmene mine, ha en skulder å gråte på når ting er vanskelig, og jeg har hatt en person som støtter opp når ting er avgjørende. Dette er et av de mest tålmodige menneskene jeg vet om, og han ønsker meg virkelig det beste. Vi har vært sammen en stund nå, og vi jobber mye som et team, og jeg håper det i 2020 vil gjøre oss uovervinnelige. Fremtiden vil vise hvor vi bor, hva vi jobber med og hvem vi er. I alle fall er vi enige om at 2020 skal bli fantastisk. Jeg gleder meg!

Ann Kristin

Vi knyttet bånd helt fra første uken vi jobbet sammen i januar 2019. Det er over et år siden jeg hilste på denne jenta første gang. Ann Kristin traff meg på mange måter. For det første er vi veldig like, og har mange av de samme verdiene og holdningene. Vi er også glad i å være i rampelyset, da Ann Kristin jobber som skuespiller. Det mest fantastiske var at jeg fant ut etter en måneds bekjentskap at hun tilfeldigvis hadde hovedrollen i hestefilmen “Trigger”, som jeg digget da jeg var liten(!). Vennskapet var altså meant to be, hehehe. I hvert fall har vi opplevd mye av det samme, og vi har mye å relatere til hverandre. Jeg tror at vi kommer til å være venner for alltid, for en så fantastisk jente har jeg ingen planer om å gi slipp på. Hun er helt nydelig.

 

Som sagt har jeg flere som kunne vært nevnt her fordi de er fantastiske individer. De jeg har nevnt er de som spesielt dette året har hatt innvirkning. Tre av fem er nye bekjentskaper, og jeg håper på at disse forblir i livet mitt. Jeg håper også at jeg opprettholder relasjon til de jeg har i livet mitt akkurat nå. Nå har jeg ingen i livet mitt jeg ikke har stor kjærlighet til, og derfor er det ekstra viktig for meg å holde på de jeg har. Jeg skal skrive et innlegg med nyttårsforsettene mine senere, men ett av dem er å være mer med menneskene i livet mitt, for de er gull verdt ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg